Τοπικά

Σεμινάρια στο Ελληνογαλλικό σχολείο Βόλου

1368700514964660362

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.) με την ευγενική στήριξη του Ελληνογαλλικού Σχολείου Βόλου Άγιος Ιωσήφ και  την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργανώνει στις 28 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο, στο ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΒΟΛΟΥ ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ,  Ημερίδα Επιμόρφωσης, με εισηγήσεις και βιωματικά σεμινάρια Διδακτικής, Παιδαγωγικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών μέσα στην τάξη καθώς και στην ηθική στήριξη του εκπαιδευτικού στην καθημερινότητά του.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες των Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, με ιδιαίτερα αυξημένα τυπικά προσόντα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθηγητές γαλλικών, καθηγητές όλων των ειδικοτήτων καθώς και νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και φοιτητές, που το επιθυμούν. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν όλες τις εισηγήσεις αλλά οφείλουν να επιλέξουν από κάθε κύκλο σεμιναρίων το σεμινάριο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, αφού τα σεμινάρια με την ίδια θεματική, υλοποιούνται ταυτόχρονα. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής και θα αποσταλούν ηλεκτρονικά τα πρακτικά της ημερίδας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το