Ελλάδα

Οι selfies του Τσίπρα με τις μουσουλμάνες μαθήτριες στην Ξάνθη και ο καφές σε παραδοσιακό καφενείο (photos)

«Βλέπω, όλοι σας εδώ είσαστε με ένα κινητό στο χέρι και με βιντεοσκοπείτε τούτη την ώρα, ίσως σε λίγο να το ανεβάσετε και στο facebook και να μπορέσουν να δουν και άλλοι συνομήλικοί σας σε όλη την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή που συναντιόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους μαθητές και μαθήτριες στο μειονοτικό σχολείο Ξάνθης.

Πράγματι το ενδιαφέρον των μαθητών για μια σέλφι μαζί του ήταν ιδιαίτερα έντονο, όπως φαίνεται και από τις στιγμές που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «δεν ήρθα για ομιλίες εδώ. Εδώ ήρθα για να σας πω πόσο νοιαζόμαστε για τα παιδιά που πάνε στα σχολεία σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Και πιστεύουμε ότι όλοι οι πολίτες και όλα τα παιδιά σε κάθε γωνιά της χώρας έχουν ένα ιερό δικαίωμα: Το δικαίωμα στη γνώση.»

Οι νέες τεχνολογίες, λοιπόν, μας έχουν οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Παρόλα αυτά, είναι αναντικατάστατη η μαθησιακή διαδικασία και η προσωπική σας επαφή με τις δασκάλες, τους δασκάλους, τους καθηγητές και τις καθηγήτριές σας, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, βρέθηκε και σε παραδοσιακό τοπικό καφενείο, όπου ήπιε καφέ μαζί με τους κατοίκους της περιοχής.

tsipras1_50 tsipras2_32 tsipras6_7 tsipras7_7

Х埡 �� kݮ研ᠳ�ȴ �С嵞 25 ͯ嬢 2016. (EUROKINISSI/ÑVʼnϠԕЏՠБوՐϕуϕ/ ANDREA BONETTI)

tsipras10_3

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το