Τοπικά

Σε τροχιά εκλογών οι νοσοκομειακοί γιατροί του Αχιλλοπούλειου

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή οι γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταξύ των θεμάτων θα συζητηθεί και το ζήτημα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών.
Οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν τον Οκτώβριο, αλλά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ένωσης κ. Ν. Χαυτούρας, γίνονται προσπάθειες από κάποιους κύκλους που συνδέονται και με τη διοίκηση ώστε οι εκλογές να πραγματοποιηθούν νωρίτερα βάσει μια ερμηνείας του καταστατικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζεται νέο σχήμα που θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο από τον νυν πρόεδρο.
Το κλίμα δείχνει να φορτίζεται και η αυριανή συνέλευση θα έχει ενδιαφέρον, αφού δεν αποκλείεται να αποφασιστεί, πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Επίσης ο κ. Χαυτούρας επισήμανε πως εκτός από την οφθαλμολογική κλινική, το γαστρεντερολογικό και άλλα τμήματα που έχουν έλλειψη σε μόνιμους γιατρούς, πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με την ορθοπεδική κλινική, όπου το καλοκαίρι θα έχει έλλειψη επικουρικών γιατρών και ειδικευομένων.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μυστηριώδες σήμα από αρχαία άστρα γεννά ερωτηματικά – Κοντά σε μοναδική ανακάλυψη οι επιστήμονες!

Ένα από τα λαμπρότερα σφαιρωτά σμήνη του Γαλαξία μας εκπέμπει μυστηριώδη ραδιοκύματα από την καρδιά…

24 Ιανουαρίου 2024

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: LOGISTICS TRANSFORMATION

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο…

24 Ιανουαρίου 2024

Κινητοποίηση αγροτών στον κόμβο του Ε65 στην Καρδίτσα: Οι αγρότες ανέβηκαν με επεισοδιακό τρόπο χωρίς οχήματα στον αυτοκινητόδρομο (+Φωτο +Βίντεο)

Στον κόμβο του Ε65 στο δρόμο Καρδίτσας- Λάρισας καταφθάνουν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι…

24 Ιανουαρίου 2024

Ένταση στον κόμβο του Πλατυκάμπου: Αγρότες συγκρούστηκαν με αστυνομικούς γιατί δεν τους επέτρεπαν να ανέβουν πεζοί στην εθνική οδό (φωτό – βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον κόμβο του Πλατυκάμπου όταν αγρότες που συγκεντρώθηκαν στο…

24 Ιανουαρίου 2024

O Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής», κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, σε συνάντηση στη Βουλή με βουλευτές της πολιτικής παρατάξεως Ελληνική Λύση

  Με αφορμή τη δρομολογούμενη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης στο χώρο των εξαρτήσεων και ψυχικής υγείας…

24 Ιανουαρίου 2024

Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τη νέα δράση κατάρτισης ανέργων ηλικίας 25-45 ετών

Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, η υποβολή αιτήσεων από τους παρόχους συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης…

24 Ιανουαρίου 2024