Παραπολιτικά

Σε θέση «μάχης» τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης θα περιοδεύσει σήμερα στη Μαγνησία, αλλά επί της ουσίας αυτό που μετράει στην επίσκεψη, είναι οι επαφές για τη στήριξη της Φώφης Γεννηματά στο συνέδριο. Στη Μαγνησία η «μάχη» θα δοθεί μεταξύ της κ. Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς ο Α. Λοβέρδος δεν «περπατάει», στον Νομό. Δεν υπάρχει στο οργανωμένο ΚΙΝΑΛ δηλαδή εντός της Νομαρχιακής και της Περιφερειακής Επιτροπής, ούτε ένας επίσημος υποστηρικτής του. Ούτε ανεπίσημος… Στη «μάχη» για την προεδρία θα δοθεί βαρύτητα στις ψήφους, που είχε λάβει στην προηγούμενη αναμέτρηση ο κ. Καμίνης, ο οποίος στη Μαγνησία είχε βγει δεύτερος.
«Γεννηματικοί» στη Μαγνησία είχαν καταγραφεί μεταξύ άλλων το 2017 οι Δημ. Κουτσούκος, Θαν. Παπαδημόπουλος, Ν. Χαυτούρας, Τρ. Πλαστάρας, Γ. Αντζούρης, Σούλα Βακουφτσή, Απ. Παπατόλιας, Φούλη Τσιώμου, Ν. Φορτούνας, Β. Κοντορίζος, Γ. Φώτης.
Η κ. Γεννηματά έχει χάσει ήδη πέντε από τους παραπάνω, που στηρίζουν ανοιχτά Ν. Ανδρουλάκη, όπως τον στηρίζουν οι Γ. Σακκόπουλος, Δημ. Τσιμπανάκος, Αντ. Πολίτης, Δημ. Λουφόπουλος και Μαρία Γίτση.
Διεργασίες σε εσωκομματικό επίπεδο δεν γίνονται μόνο για το συνέδριο, αλλά και για το ψηφοδέλτιο. Τέσσερα πρόσωπα που ήδη συζητούνται, κινούνται στην ηλικία των 40.
ΚΑΤ. ΤΑΣ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το