Παραπολιτικά

Σε ρόλο “μεσάζοντα”

Ο Α. Μπέος κατέθεσε στην εισαγγελία φάκελλο με “καταγγελίες” εις βάρος του προέδρου του Γηροκομείου κ. Πάνου. Μας έκανε εντύπωση και ρωτήσαμε για ποιο λόγο. Μας απάντησαν πως εις βάρος του προέδρου του Γηροκομείου έχουν κατατεθεί στο δήμο Βόλου καταγγελίες από τρίτους. Ρωτήσαμε ποιους τρίτους και μας απάντησαν ότι πρόκειται για πρόσωπα που εμπλέκονται με την εσωτερική λειτουργία του ιδρύματος.
Αν είναι έτσι, ο Δήμος μπλέχτηκε σε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών του Γηροκομείου, τον πρόεδρο του οποίου χρησιμοποίησε με κάθε τρόπο ώστε να φέρει στο Βόλο τον Αντώνη Ρέμο προκειμένου να δώσει συναυλία για την “τρίτη ηλικία”.
Τι συνέβη και τα “έσπασαν”, άγνωστο… Το γεγονός όμως ότι ένα πρόσωπο μέσα από το Γηροκομείο, κατηγορεί τον πρόεδρο και επειδή δεν έχει τα κότσια ή τα στοιχεία να τον καταγγείλει δημόσια η αρμοδίως -εφόσον συντρέχει λόγος- απευθύνεται στο δήμο για να λύσει τις διαφορές του, προκαλεί εντύπωση. Και ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμος ανέλαβε το ρόλο του “μεσάζοντα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το