Τοπικά

Σε πρώτη φάση 68.500 ευρώ για το καρναβάλι του Βόλου “Θ”

karnavali
(φωτό αρχείου)

Το καρναβάλι θα στοιχίσει στα ταμεία του Δήμου 47.500 ευρώ, και το ποσό είναι μόνο ένα μέρος της κάλυψης των εκδηλώσεων, όπως ο ίδιος ο δήμος αναφέρει. Τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιόφωνα και sites θα πληρωθούν με 12.000 ευρώ…
-Για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων του τετραημέρου 11-14/3, θα απαιτηθεί πίστωση ύψους 8.000€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
-Για τη βιντεοσκόπηση, βιντεοπροβολή και λήψεις εναερίων πλάνων της καρναβαλικής παρέλασης και της γιορτής στην παραλίας της 13/3, θα απαιτηθεί πίστωση 2.000€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
-Για τη διαφημιστική προβολή του τετραημέρου των εκδηλώσεων σε πανελλήνια κλίμακα (2 τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας, 4 περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, 3 θεσσαλικοί περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί, 2 ραδιοφωνικοί σταθμοί στην περιοχή της Λαμίας, 2 ραδιοφωνικοί σταθμοί στην περιοχή των Ιωαννίνων, 2 ραδιοφωνικοί σταθμοί στην περιοχή της Κατερίνης, 4 τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, 4 ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης), θα απαιτηθεί πίστωση 12.000€.
-Για την κατασκευή τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ και διαφημιστικά στοιχεία που θα αναρτηθούν στην πόλη του Βόλου θα απαιτηθεί πίστωση ύψους 2.500€.
-Για την κατασκευή διακοσμητικών αποκριάτικων στοιχείων για το κέντρο της πόλης και τις περιφερειακές ενότητες θα απαιτηθεί πίστωση ύψους 4.500€.
-Για την κατασκευή αρμάτων της καρναβαλικής παρέλασης θα απαιτηθεί πίστωση 5.000€ Για την προμήθεια και ράψιμο 400 αποκριάτικων στολών που θα χρησιμοποιηθούν από δημότες και θα επιστραφούν για τη δημιουργία αποκριάτικου βεστιαρίου, θα απαιτηθεί πίστωση 6.000€.
-Για την προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων στην κεντρική εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στην παραλία του Βόλου, θα απαιτηθεί πίστωση 2.500€.
-Για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και την προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων της Καθαράς Δευτέρας στις Περιφερειακές Ενότητες θα απαιτηθεί πίστωση 3.000€.
-Για τις κατασκευές στις εξέδρες και τις σκηνές που θα στηθούν κατά τη διάρκεια του τετραημέρου στο κέντρο της πόλης θα απαιτηθεί πίστωση 1.000€.
-Για επιδιορθώσεις και καθαριστήριο στολών και ενοικίαση ελκτικού μηχανήματος για οχήματα των αρμάτων θα απαιτηθεί πίστωση 1.000€.

Ο ΔΟΕΠΑΠ ενέκρινε και αυτός 21.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το