Τοπικά

Σε ποιες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές συμμετέχουν οι βουλευτές Μαγνησίας

Η Βουλή προχώρησε στη σύσταση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, διαρκών και μόνιμων. Μάλιστα αύριο Τρίτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη τους συνεδρίαση, όπου και θα εκλεγούν τα προεδρεία.
Δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τη Μαγνησία, οι γιατροί Αθ. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας, συμμετέχουν στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είναι αρμόδια για τα Υπουργεία: α) Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και β) Υγείας. Στην ίδια Επιτροπή συμμετέχει ο βουλευτής Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, αρμόδια για τα Υπουργεία: α) Παιδείας και Θρησκευμάτων και β) Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετέχει η βουλευτής της Ν.Δ. Ζέττα Μακρή, η οποία είναι μέλος και στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, αρμόδια για το Υπουργείο Οικονομικών, μαζί με τον επίσης βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος συμμετέχει επίσης στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, αρμόδια για τα Υπουργεία: α) Ανάπτυξης και Επενδύσεων, β) Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γ) Υποδομών και Μεταφορών, δ)
Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ε) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στ) Τουρισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το