Πολιτισμός

«Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» – Μουσική βραδιά απόψε στου Τσαλαπάτα με τη Σαββέρια Μαργιολά

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα, με αφορμή τη μεγάλη πανσέληνο του καλοκαιριού, συνδιοργανώνουν σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου (ώρα 21.00), μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με τίτλο «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις», στον προαύλειο χώρο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας.
Η Σαββέρια Μαργιολά θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια μαζί με τους μουσικούς Δημήτρη Μαργιολά και Μάριο Μούρμουρα.

Η Σαββέρια Μαργιολά ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «Σε ποια
θάλασσα αρμενίζεις», όπου παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές από τα αγαπημένα της ελληνικά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις», «Νοσταλγία», «Τι με κοιτάζεις», αλλά και την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ερωτογραφία», μας βάζει στον δικό της μουσικό κόσμο, «παντρεύοντας» περίτεχνα τα δικά της τραγούδια, που της εμπιστεύθηκαν σημαντικοί δημιουργοί, όπως οι Βάσω Αλλαγιάννη, Μιχάλης Κουμπιός, Νίκος Καλλίνης, Πόλυς Κυριάκου, Νίκος Παραουλάκης, Μάριος Μούρμουρας κ.ά. με τα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλο, Θάνου Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γιώργου Καζαντζή και άλλων.

Η Σαββέρια συνδιαλέγεται μοναδικά με το κοινό της, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα με τις ξεχωριστές ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία έχοντας συνταξιδιώτες τους εξαιρετικούς μουσικούς Νίκο Πασσαλίδη, Δήμο Πολυμέρη, Μάριο Μούρμουρα, Μιχάλη Ευδαίμων, Θάνο Μιχαηλίδη, Σωτήρη Μαυρονάσιο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210- 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Νότια Πύλη, 38334 Βόλος, τηλ. 24210 29844, www.piop.gr/.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το