Αθλητισμός

Σε «λοκντάουν» η Νίκη – Από σήμερα αναστέλλεται η λειτουργία της α’ ομάδας και της Ακαδημίας

Σε κατάσταση «λοκντάουν» βρίσκεται από σήμερα και η ΠΑΕ Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την αναστολή της λειτουργίας της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής.

Σε κατάσταση «λοκντάουν» μπαίνει η χώρα μας από σήμερα Σάββατο. Αυτό προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που έκανε προς τον ελληνικό λαό προχθές Πέμπτη και το οποίο περίμεναν με αγωνία όλοι οι Έλληνες.
Το «λοκντάουν» σημαίνει ότι συνεχίζουν να λειτουργούν μόνο όσες υπηρεσίες και καταστήματα προσφέρουν τα απολύτως απαραίτητα, ενώ φυσικά ανοικτές είναι οι δομές υγείας και περίθαλψης. Ασφαλώς σ’ αυτή την κατηγορία δεν εμπίπτουν οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να μπουν σε αναστολή.

Τη συγκεκριμένη οδό θα ακολουθήσει και η ΠΑΕ Νίκη. Χθες το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση, όπου κάνει γνωστό πως η λειτουργία της ΠΑΕ τίθεται σε αναστολή.

Αυτό σημαίνει ότι παύουν να λειτουργούν τα γραφεία της, καθώς και οι προπονήσεις, τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου που διατηρεί.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της βολιώτικης ΠΑΕ συστήνει τόσο στους ανθρώπους της ομάδας, όσο και σε όλο τον κόσμο να τηρούν τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής ελπίζοντας ότι σύντομα θα αρχίσει πάλι να παίζεται ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη υπογραμμίζει τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, στο πλαίσιο του νέου, καθολικού «lockdown» που θα εφαρμοστεί σε όλη την ελληνική επικράτεια από το πρωί του Σαββάτου, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των γραφείων της, καθώς και τη διακοπή των προπονήσεων, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών.
Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής κι ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, με υγεία, χαμόγελο και ποδόσφαιρο. Niki Volou FC: Μείνετε ασφαλείς…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το