ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Σε λειτουργία από τον Νοέμβριο το Παιδοπνευμονολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Βόλου

Πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με εξειδικευμένη γιατρό είναι το Παιδοπνευμονολογικό τακτικό πρωινό εξωτερικό ιατρείο που θα λειτουργήσει από τον Νοέμβριο στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μάνθος Δραμητινός δήλωσε πως η δημιουργία του Παιδοπνευμονολογικού ιατρείου συναποφασίστηκε μετά την εξεύρεση του εξοπλισμού και των κατάλληλων μηχανημάτων.
Η παιδίατρος με ειδικότητα παιδοπνευμονολόγου Πόπη Τανού – μία από τις τελευταίες δύο μόνιμες προσλήψεις στην παιδιατρική κλινική – θα αναλάβει το ειδικό Παιδοπνευμονολογικό ιατρείο.

Ο κ. Δραμητινός σημείωσε πως ο Βόλος είναι μια πόλη με αναπνευστικές παθήσεις και αρκετά περιστατικά παιδικού άσθματος. Πρόσθεσε επίσης πως η συχνότητα του ιατρείου εξαρτάται από το πώς θα λειτουργήσει. «Εμείς ως διοίκηση εξοπλίσαμε πλήρως το Παιδοπνευμονολογικό ιατρείο και αποτελεί αναβάθμιση για το Νοσοκομείο».
Μέχρι σήμερα τα πνευμονολογικά περιστατικά των παιδιών αντιμετωπίζονταν από τους παθολόγους και τους παιδιάτρους, ενώ τα πιο σοβαρά περιστατικά εξυπηρετούνταν από ειδικούς πνευμονολόγους εκτός Νοσοκομείου.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού είναι 2421352001 και 2421352002.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το