ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένοντας στον Καιάδα

Παραπολιτικά

Στην τιμή…

Παραπολιτικά

«Μύλος» στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Τοπικά

Πνίγηκε 61χρονος στις Πλάκες

Τοπικά

Ελλάδα

Σε «κόκκινο» συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. για τις παρελάσεις – Τι φοβούνται σε Β. Ελλάδα

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια τόσο της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα όσο και της στρατιωτικής στην Θεσσαλονίκη για την 25η Μαρτίου.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, κάποιοι να θελήσουν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV το πρωί της Πέμπτης (21/3) πραγματοποιήθηκε μεγάλη τηλεδιάσκεψη στην οποία στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα και συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των παρελάσεων.
Όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί, ειδικότερα στην Βόρεια Ελλάδα, η κατάσταση «μυρίζει» μπαρούτι…

Πιο αναλυτικά στην Αθήνα τουλάχιστον 850 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας για την μαθητική παρέλαση, ενώ για την Θεσσαλονίκη 1.600 θα είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι θα βρίσκονται στα μέτρα ασφαλείας στην στρατιωτική παρέλαση.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δίνοντας σαφές οδηγίες για το τι μέτρα πρέπει να παρθούν.

Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καταρχάς στα δρομολόγια των επισήμων, ενώ το ίδιο αυξημένα μέτρα θα πρέπει να υπάρξουν στις εξέδρες των επισήμων για κάποιους που θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις εξέδρες.

Παράλληλα, κατά μήκος των παρελάσεων θα υπάρχουν και εκεί αυξημένα μέτρα σε περίπτωση που κάποιοι συγκεντρωμένοι θα θελήσουν να αναπτύξουν σχέδιο για επεισόδια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το