Τοπικά

Σε κλίμα συγκίνησης εγκαινιάστηκε η Βιβλιοθήκη στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου

Συνολικά 4.000 τίτλους βιβλίων για παιδιά και ενήλικες περιλαμβάνει η Παιδική Βιβλιοθήκη στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα. Στα παιδιά της κλινικής μοιράστηκαν μπλοκ ιχνογραφίας που έγραφαν “Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να έρθεις ξανά στο νοσοκομείο”.

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν εθελοντές που συνέβαλαν στην δημιουργία της Βιβλιοθήκης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας που δώρισε τα έπιπλα και στελέχη της διοίκησης του “Αχιλλοπούλειου” μαζί με τον διοικητή Ματθαίο Δραμητινό.

Ο κ. Δραμητινός χαρακτήρισε την τελετή των εγκαινίων μια ακόμη όμορφη στιγμή για το “Αλχιλοοπυλειο” και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο. Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε την Νοσηλευτική, Τεχνική Υπηρεσία, τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθώς και την εθελόντρια κ. Ελένη Σελάμη, την κ. Καίτη Κεχρή, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας (Ρήγας Βελεστινλής) και όλους τους εθελοντές, αλλά και τους φορείς που συνέβαλαν στην δημιουργία της Βιβλιοθήκης.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το