Τοπικά

Σε κέντρο αποκατάστασης ο 12χρονος Κωνσταντίνος από τα Τρίκαλα

Μετά από νοσηλεία πολλών ημερών στο Ιπποκράτειο ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Το παιδί εξακολουθεί να μη μιλάει και να μην περπατάει αλλά έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.
Ο Κωνσταντίνος μετά το ατύχημα που είχε κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη αφού υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει πολύ δρόμο μπροστά του για την αποκατάσταση (Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο ANIMUS).
Όλη η Ελλάδα έγινε μία γροθιά για τον Κωνσταντίνο μετά την έκκληση της οικογένειας για βοήθεια. Ο 12χρονος ένωσε όλους τους Έλληνες. Η ανταπόκριση εντυπωσιακή. Ο μικρός «άγγελος» από τα Τρίκαλα έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης κι έκρηξη ανθρωπιάς. Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, Έλληνες του εξωτερικού και εκατοντάδες Τρικαλινοί δείχνουν τη συμπαράστασή τους.
Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του Κωνσταντίνου τη δύσκολη αυτή στιγμή.
Ο Κωνσταντίνος, πριν από 5 περίπου χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο και η οικογένειά του (η μητέρα του Σοφία Λιάκου και οι δύο αδερφές του) πορεύεται με δυσκολίες.
Η αποκατάσταση του παιδιού είναι επιτακτική και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά το παιδί για την αποκατάσταση της υγείας του μπορεί να καταβάλλει οποιοδήποτε ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
Εθνική Τράπεζα
477/796942-24
(Σοφία Λιάκου)
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος, όποιος όμως το επιθυμεί θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει το παιδί και την οικογένειά του.
Οι προσευχές μας μαζί σου Κωνσταντίνε.
Πηγή: trikalaview.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το