Τοπικά

Σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Ξηραδάκης

“Η Ευρώπη αλλά και η Ελλάδα, χρειάζονται ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης» επισήμανε μεταξύ άλλων στην Καβάλα, όπου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου, ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Ξηραδάκης, όπου και επισκέφθηκε την ιχθυόσκαλα, που αποτελεί πολύ σημαντικό κέντρο της θαλάσσιας οικονομίας της χώρας.
Λίγο αργότερα βρέθηκε στον Ο.Λ.Κ. (Οργανισμό Λιμένος Καβάλας), όπου και συνάντησε λιμενεργάτες, πράκτορες και άλλες επαγγελματικές ενώσεις. Έπειτα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, το Επιμελητήριο, καθώς και τη ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, όπου συναντήθηκε με τα στελέχη της. Αργότερα περπάτησε και στην τοπική αγορά της Καβάλας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Ξηραδάκης μετέβη στην Αλεξανδρούπολη και επισκέφθηκε τη Βιομηχανική της Περιοχή. Έπειτα βρέθηκε στον Ο.Λ.Α. (Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης) και αμέσως μετά στη ΝΟΔΕ Αλεξανδρούπολης της ΝΔ, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τα στελέχη της. Κλείνοντας την επίσκεψή του παρευρέθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και παρακολούθησε την Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Λιτανεία με κατάνυξη.
Γιώργος Ξηραδάκης: Με γνώση και διεθνή εμπειρία για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το