Τοπικά

Σε κατάληψη το αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων από τους εργαζόμενους 

Σε κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας το αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο των αποφάσεων που έλαβε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας την περασμένη Παρασκευή.

Η κινητοποίηση γίνεται καθώς 230 συμβασιούχοι στο Δήμο Λαρισαίων και συνάδελφοί τους σε όλο το νομό παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες, με τον Επίτροπο να μην υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αμαξοστάσιο βρέθηκαν από νωρίς οι αντιδήμαρχοι Απ. Σουρλαντζής, Γ. Ζαούτσος και Π. Νταής, όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Τάχος, οι οποίοι και εξέφρασαν την υποστήριξη στο αίτημα των εργαζομένων για πληρωμή των δεδουλευμένων, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει έως την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία επιστρέφει ο Επίτροπος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαρισαίων εξέφρασε έντονη αντίθεση στη σημερινή κινητοποίηση.

Σήμερα δεν έχουν βγει απορριμματοφόρα για αποκομιδή απορριμμάτων στην πόλη της Λάρισας, εκτός από 2 – 3 οχήματα που μαζεύουν σκουπίδια από χώρους όπως νοσοκομεία, σχολεία κλπ.

Κρίσιμη είναι η συνέλευση των εργαζομένων που θα γίνει στις 12 μ. όπου και αναμένεται να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το