Τοπικά

Σε Καρδίτσα, Μαγνησία και Φθιώτιδα ο Τριαντόπουλος

Τρεις διαφορετικούς νομούς επισκέφτηκε την περασμένη Κυριακή ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων, καθώς και πολίτες, στο πλαίσιο του συντονισμού της υλοποίησης των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανού.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής την Αργιθέα και το Μουζάκι. «Στο πλαίσιο του συντονισμού αναφορικά με την προώθηση των οικονομικών μέτρων για τη στήριξη των πληγέντων, επισκεφτήκαμε την Αργιθέα και το Μουζάκι, όπου είχαμε σύσκεψη εργασίας με τις αντίστοιχες δημοτικές αρχές και με εκπροσώπους του εμπορικού και παραγωγικού κόσμου. Με τους εκπροσώπους των φορέων συζητήσαμε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν και ανησυχούν τους κλάδους τους, ενώ αναλύθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης και οι διορθωτικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την επιτάχυνση των διαδικασιών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.
Στη συνέχεια, ο κ. Τριαντόπουλος κατευθύνθηκε στη Μαγνησία και την Ανάβρα. «Επισκεφτήκαμε την Ανάβρα, όπου με τη δημοτική αρχή, καθώς και τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη συζητήσαμε για τις ζημιές στις υποδομές της περιοχής και ειδικότερα στις Πηγές και στο Περιβαλλοντικό Πάρκο της κοινότητας, τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, με αποτέλεσμα να έχουν πληγεί σημεία αναφοράς της κοινότητας της Ανάβρας. Σε στενή συνεργασία με όλους συνεχίζουμε», σχολιάζει.
Τέλος, ο κ. Τριαντόπουλος μετέβη στο Λιανοκλάδι, όπου βρισκόταν και ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας: «Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες για τα οικονομικά μέτρα στήριξης των πληγέντων, συμμετείχαμε, με τον Υπουργό Οικονομικών, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακούς παράγοντες, στην ανοικτή λαϊκή συνέλευση πολιτών Λιανοκλαδίου, όπου αναλύσαμε τα μέτρα της κυβέρνησης και απαντήσαμε σε ερωτήματα επιχειρηματιών και κατοίκων. Και συνεχίζουμε».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Διαδικτυακή στρογγυλή τράπεζα Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ: ΜΕΤΑΞΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η επόμενη εκδήλωση του κύκλου «Καιρός του ποιήσαι» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024,…

23 Μαΐου 2024

Πρόγραμμα επιμόρφωσης «Εφαρμογή Παρεμβάσεων για την Αντιμετώπιση των Συμπεριφορικών & Συναισθηματικών Δυσκολιών των Μαθητών στη Σχολική Τάξη»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εφαρμοσμένης &…

23 Μαΐου 2024

Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα “Απόλλων” από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 από 11:00πμ έως 13:00μμ ενημερωτική Ημερίδα…

23 Μαΐου 2024

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Νέα γεώτρηση στην Δημοτική Κοινότητα Προμυρίου

  Νέα γεώτρηση εγκατέστησε η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου στον οικισμό Μούσγιες, στη θέση «Χαλού»,…

23 Μαΐου 2024

Αποψίλωση

Την ανάγκη να αποψιλωθούν τα χόρτα τα οποία έχουν φυτρώσει στα παρτέρια, επισημαίνουν περίοικοι στη…

23 Μαΐου 2024

Επίσκεψη

Την Παρασκευή, 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του Δημοτικού…

23 Μαΐου 2024