Τοπικά

Σε κακή κατάσταση ο αθλητικός χώρος απέναντι από το πάρκο Αγίων Αναργύρων

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο αθλητικός χώρος απέναντι από το πάρκο Αγίων Αναργύρων στην οδό Κολοκοτρώνη ανάμεσα σε Σινιώρη και Παπαφλέσσα. Ο μικρός χώρος χρησιμοποιείται συνήθως από παιδιά της γειτονιάς, τα οποία αρέσκονται να παίζουν μπάσκετ.


Απέναντι από το πάρκο Αγίων Αναργύρων στην οδό Κολοκοτρώνη υπάρχει ένας μικρός χώρος με ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ και ένα μικρό χώρο για μικρότερα παιδιά. Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται κυρίως από παιδιά της γειτονιάς μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία αρέσκονται να παίζουν μπάσκετ.
Ο χώρος όμως δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση με περιοίκους να ζητούν τον εξωραϊσμό του, τη συντήρησή του και τον καθαρισμό του, κάτι που επιθυμούν και τα ίδια τα παιδιά που τον χρησιμοποιούν.


Εξάλλου, όπως επισημάνθηκε, είναι ο μοναδικός ελεύθερος χώρος και ο πιο κοντινός στην περιοχή, στον οποίο μπορούν τα παιδιά να παίξουν μπάσκετ, αφού ακριβώς απέναντι υπάρχει το πάρκο των Αγίων Αναργύρων και τα μικρά σε ηλικία παιδιά έχουν έναν χώρο για να παίξουν.
Η «Θ» βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στους Αγίους Αναργύρους καταγράφοντας με τον φωτογραφικό φακό όλα όσα παραπονέθηκαν τηλεφωνικά περίοικοι.


Καταρχάς η είσοδος του χώρου επί της Σινιώρη είναι γεμάτη με ξερά φύλλα και σκουπίδια, ενώ εντός δεν υπάρχει ούτε ένα καλαθάκι για απορρίμματα, τα οποία έχουν αφαιρεθεί και έχει παραμείνει μόνο ο σιδερένιος σκελετός, παρά μόνο σακούλες σκουπιδιών.


Το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου μπάσκετ έχει καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα πεσμένων φύλλων, ενώ από παγκάκι λείπουν ξύλινες τάβλες και έχει πάρει κλίση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθίσει κανείς.


Από τον έναν στύλο του δημοτικού φωτισμού λείπει το προστατευτικό κάλυμμα, αφού κάποιος έβγαλε τη μανία του και το έσπασε, με τα διαλυμένα κομμάτια να βρίσκονται πεταμένα στο έδαφος.
Τέλος το γήπεδο μπάσκετ χρειάζεται συντήρηση και να πέσει νέο υλικό στο έδαφος, με τα σημάδια εγκατάλειψης και πολυκαιρίας να είναι εμφανή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το