Τοπικά

Σε ισχύ σήμερα η ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΗ σε δόσεις- Αφορά χιλιάδες στη Μαγνησία «Θ»

Μικρές αυξήσεις τον Μάιο

Την ευκαιρία να ρυθμίσουν σε 36 δόσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τη ΔΕΗ έχουν από σήμερα χιλιάδες οφειλέτες και στη Μαγνησία, καθώς τίθεται σε εφαρμογή σχετική απόφαση της Επιχείρησης.
Από χθες το κατάστημα της ΔΕΗ Βόλου έχει τεθεί σε συναγερμό, όπως άλλωστε και όλα τα καταστήματα της Επιχείρησης στη χώρα, καθώς από σήμερα αναμένεται κοσμοσυρροή οφειλετών, που θα θελήσουν να κάνουν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης.
Παράλληλα οι οφειλέτες μπορούν να απευθύνονται και στον τηλεφωνικό αριθμό της ΔΕΗ 11770, όπου μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για τη ρύθμιση και πώς να την αξιοποιήσουν. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών, μέχρι 31 Ιουλίου 2016 και η ρύθμιση γίνεται σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή.
Ειδικά οι επιχειρηματικοί πελάτες (επαγγελματίες και επιχειρήσεις), εφόσον ενταχθούν στη ρύθμιση, εκτός του ότι επιλύουν μια χρονίζουσα σοβαρή εκκρεμότητά τους, εξασφαλίζουν και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΣΥΝΕΠΕΙΑ» που εγκαινιάζει η ΔΕΗ επίσης από σήμερα.
Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, υπολογίζεται ότι οι οφειλέτες λογαριασμών προς τη ΔΕΗ στη Μαγνησία, ανέρχονται σε χιλιάδες (ίσως φθάνουν και τις 20.000), ενώ ο συνολικός αριθμός των χρηστών ηλεκτρικής ενέργειας (νοικοκυριά, επαγγελματικοί και εμπορικοί χώροι, αγροτικές εκμεταλλεύσεις κ.λπ.), τόσο χαμηλής, όσο και μέσης τάσης, ανέρχεται σε 137.898.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το