Αθλητισμός

Σε ημερίδα καράτε ο Αετός Αγριάς – Πραγματοποιήθηκε από τον Α.Σ. Shidokan «Πήγασος»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αγριάς «Ο Αετός» συμμετείχε με 16 αθλητές σε μια συναρπαστική προπονητική-αγωνιστική ημερίδα που διοργάνωσε ο Α.Σ. Shidokan Karate Βόλου «Πήγασος» στον χώρο του με διαιτητή την Γεωργία Αϊστρατή (πρόεδρο διαιτησίας E.O.S.) και με συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδας.
Στην ομάδα του Sport Karate (Ολυμπιακό Καράτε) συμμετείχαν οι αθλητές: Παπαγιαννοπούλου Μάρθα, Παπαγιαννοπούλου Ευφροσύνη, Μπρούγκα Ρομίνα, Καλαφατάκη Στυλιανή, Μαντζανής Σταύρος, Κονιτσιώτης Δημήτριος, Μπέτσος Γεώργιος.

Στην ομάδα του Knockdown Full Contact Karate (πλήρους επαφής) συμμετείχαν οι αθλητές: Λούζι Όλα, Θανασούλης Κωνσταντίνος, Ρακεπλάρι Αργύρης, Μπέιντο Σουκιουρί, Λανγκόζι Άρης, Σουμπάσι Γιονούς, Λούζι Ρουσάν, Καλογερέας Έκτωρ, Σταματόπουλος Άγγελος.
Σε ανακοίνωση του Αετού τονίζονται τα εξής: «Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και οι εκπαιδευτές του Άστλι Αλεξάντερ και Άστλι Διονυσία ευχαριστούν πάρα πολύ όλους τους γονείς που είναι δίπλα σε κάθε ενέργεια του συλλόγου και συμβάλλουν σημαντικά με την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.

Το επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν στην ημερίδα ήταν πολύ υψηλό και οι αθλητές του συλλόγου μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο που ανταπεξήλθαν με τόσο ζήλο, θέληση, προσπάθεια και πείσμα, πόσο μάλλον αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αθλητές που έχουν ελάχιστο χρόνο που έχουν ξεκινήσει δίπλα μας και ανταπεξήλθαν εξίσου πολύ δυναμικά. Αυτή η διοργάνωση αποτέλεσε μια ακόμη αφορμή για πιο σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια, τα επόμενα έρχονται».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το