Τοπικά

Σε εξέλιξη η διαμόρφωση εισόδου – εξόδου στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης εισόδου- εξόδου στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Μαγνησίας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η παρέμβαση στην Πλατεία Ελευθερίας για τη δημιουργία συντριβανιού στο χώρο όπου κατεδαφίστηκε το προηγούμενο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Βόλου η συνολική δαπάνη των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Κόμβος εισόδου – εξόδου Αστυνομικής Δ/νης Μαγνησίας (νέο κτίριο)
Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Βόλου πραγματοποιεί το διάστημα αυτό έργο διαμόρφωσης εισόδου- εξόδου στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Μαγνησίας, με κατασκευή κρασπεδορείθρων, οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, επισκευή πλακοστρώσεων νησίδος καθώς και αποκατάσταση των ζημιών στην πρόσοψη του κτιρίου.
Προβλέπονται επίσης εργασίες σήμανσης ενώ στην παράπλευρη οδό, έγινε διαμόρφωση με αδρανές υλικό για τη δημιουργία χώρου πάρκινγκ, ώστε να διευκολύνεται η στάση και στάθμευση των πολιτών και του προσωπικού της Αστυνομίας. Το έργο εντάχθηκε σε έργο συντήρησης, προϋπολογισμού περίπου 15.000€.

Σιντριβάνι Πλατείας Ελευθερίας
Όπως είναι γνωστό, η δημοτική αρχή Βόλου προχώρησε πρόσφατα στην κατεδάφιση του σιντριβανιού της πλατείας Ελευθερίας και προχωρά στη δημιουργία νέου, ώστε από τετράγωνο που ήταν, να γίνει στρόγγυλο. Το έργο εντάσσεται σε έργο συντήρησης, προϋπολογισμού περίπου 10.000€.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το