ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία

Ελλάδα

Πήρε κλίση… το κολωνάκι 

Οι εικόνες της ημέρας

Οι «σκελετοί» του ΠΑΣΟΚ

Παραπολιτικά

Διάλυση στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας 

Παραπολιτικά

Τοπικά

Επιχείρηση διάσωσης τεχνικού ραδιοφώνου στο Αηδονάκι Πηλίου – Κατολισθήσεις σε Δράκεια και Πορταριά

Επιχείρηση  διάσωσης από την Πυροσβεστική  ενός τεχνικού ραδιοφωνικού σταθμού που αποφάσισε με την κακοκαιρία να μεταβεί την κεραία στη θέση Αηδονάκι Πηλίου και δεν μπόρεσε να επιστρέψει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.  Όχημα της Πυροσβεστικής παρέλαβε  τον άνδρα, για τη μεταφορά του οποίου χρειάστηκε να κινητοποιηθούν δυνάμεις πολύτιμες τις ώρες αντιμετώπισης της κακοκαιρίας

Κατολισθήσεις σε Δράκεια και Πορταριά

Στη Μαγνησία συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης ενώ τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας αντιμετώπισαν άμεσα δύο κατολισθήσεις.

Ειδικότερα, περίπου στις μεσημέρι έγινε κατολίσθηση στην Πορταριά και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας.

Κατολίσθηση σημειώθηκε και στη Δράκεια, σε απόσταση 150 μέτρα έξω από το χωριό, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που παρέσυρε χώματα. Και σε αυτή την περίπτωση ξεκίνησε η αποκατάσταση το απόγευμα και το μηχάνημα θα δουλέψει και τη νύχτα.

Στην Τσαγκαράδα έπεσαν δέντρα στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση ενώ στα Λεχνώνια έπεσε δέντρο σε δρόμο και η Πυροσβεστική προχώρησε στον τεμαχισμό του.

«Βούρκος» η θάλασσα στην παραλία Βόλου

Με φερτές ύλες γέμισε και η παραλία του Βόλου που κατέληξαν στη θάλασσα.  Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που ανέβασε χρήστης του διαδικτύου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το