Τοπικά

Σε εικονική διάσκεψη το συνέδριο Αστικής Κινητικότητας

Από την οργανωτική επιτροπή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνεται πως λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία για το COVID-19 και υποστηρίζοντας την ανάγκη προβολής της έρευνας αιχμής στον τομέα της αστικής κινητικότητας και της διεύρυνσης του δικτύου ερευνητών, το 5o Συνέδριο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (CSUM2020) κινείται σε Εικονική Διάσκεψη. Το Virtual CSUM2020 θα υλοποιηθεί μέσω μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής διάσκεψης. Όλα τα υλικά του συνεδρίου (βίντεο παρουσίασης των συγγραφέων, βίντεο παρουσίασης των χορηγών, βίντεο κατάρτισης) θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά το συνέδριο, για να εξασφαλιστεί η προβολή από όλους τους συμμετέχοντες και να φιλοξενηθούν διαφορετικές ζώνες ώρας. Η διάσκεψη θα παρουσιαστεί στις 17-19 Ιουνίου 2020, ώστε να καταστεί δυνατή η σωστή εγκατάσταση του νέου εικονικού περιβάλλοντος.

Υπηρεσία Συμβουλευτικής Φοιτητών

Η Υπηρεσία Συμβουλευτικής Φοιτητών του Εργαστηρίου Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση (ΠΤΕΑ), δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να δεχθούν ψυχολογική στήριξη και βοήθεια για προσωπικές τους δυσκολίες και ανησυχίες και να εκπαιδευτούν στην απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων.
Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και οι συναντήσεις, ατομικές ή ομαδικές, έχουν εμπιστευτικό χαρακτήρα, διατηρώντας απόλυτα το προσωπικό απόρρητο. Η Υπηρεσία Συμβουλευτικής Φοιτητών εξυπηρετεί όλες τις πόλεις όπου βρίσκονται Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Βόλο – Λαμία – Λάρισα – Καρδίτσα – Τρίκαλα. Οι φοιτητές, ανεξαρτήτως από την πόλη στην οποία φοιτούν, στέλνουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], αναφέροντας απαραίτητα ονοματεπώνυμο, τμήμα φοίτησης και τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης της υπηρεσίας επικοινωνεί μαζί τους για ορισμό συνάντησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το