Τοπικά

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών το Επιμελητήριο Μαγνησίας – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, συνεχίζοντας τις δράσεις του με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη «FOOD EXPO 2020 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από 7 έως και 9 Μαρτίου 2020.
Στα πρώτα έξι χρόνια της λειτουργίας της, η FOOD EXPO κατάφερε να ανέλθει στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα αλλά και να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει διεθνή εμβέλεια, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, στο email [email protected] , συμπληρωμένη την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Έκθεση, που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.cci-magnesia.gr
Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD EXPO 2020» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr.
Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το