Τοπικά

Σε απόγνωση ο 35χρονος ληστής του fast food στη Ν.Ιωνία, χτύπησε το κεφάλι του σε τοίχο

Λήστεψε fast food στη Νέα Ιωνία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και χθες μόλις άκουσε την απόφαση του ανακριτή για την προφυλάκισή του, άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να φωνάζει, πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Ο 35χρονος που με την απειλή μαχαιριού λήστεψε την υπάλληλο της επιχείρησης και άρπαξε 310 ευρώ, παραπέμφθηκε μετά τη σύλληψή του για ληστεία κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος. Χθες μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε, μέχρι να γίνει η δίκη του. Όταν ο 35χρονος ενημερώθηκε για την απόφαση του ανακριτή και του ζητήθηκε από τους αστυνομικούς να τον ακολουθήσουν, άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο των δικαστηρίων.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, για να διαπιστωθεί ότι έφερε θλαστικό τραύμα κεφαλής, γεγονός που δεν επέβαλλε την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Μοιραία, πήρε τον δρόμο της φυλακής, φωνάζοντας πως για τη συμπεριφορά του φταίνε οι ουσίες, όπως άλλωστε κατέθεσε και στον ανακριτή. Στον ανακριτή υποστήριξε επίσης πως είχε δρομολογήσει διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα βουπρενοφρίνης του ΟΚΑΝΑ, αλλά λόγω της καραντίνας που επέβαλλαν οι συνθήκες αντιμετώπισης του κορωνοϊού έχασε την επαφή με το πρόγραμμα απεξάρτησης. Ο 35χρονος λήστεψε το κατάστημα το Σάββατο και την Κυριακή συνελήφθη, ενώ όπως προέκυψε από την ανάκριση, στις 27 Μαρτίου, είχε ληστέψει γυναίκα υπάλληλο βενζινάδικου στην οδό Ιάσονος. Είχε καταφέρει από εκείνη τη ληστεία να αποσπάσει 260 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το