Τοπικά

Σε απόγνωση επαγγελματίες και οικογένειες στη Νέα Ιωνία

 

Σε απόγνωση βρίσκονται επαγγελματίες και οικογένειες σε διάφορες συνοικίες της Νέας Ιωνίας, που «χτυπήθηκαν» όχι μόνο από την κακοκαιρία Daniel, αλλά και από την κακοκαιρία Elias.
Όπως αναφέρουν μιλώντας στη «Θ», «έχουμε χάσει τα σπίτια μας, τα υπάρχοντά μας και δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά. Έχουμε οικογένειες και ψάχνουμε με επαιτεία και με δανεικά να πάρουμε γάλα στα παιδιά μας».
Κάτοικοι συνοικιών στη Νέα Ιωνία που έχουν πληγεί, βρίσκονται σε απόγνωση και ζητάνε από την Πολιτεία, τον Δήμο, την Εκκλησία να τους βοηθήσει. «Ας μας δώσουν κάρτες σίτισης να μπορούμε να παίρνουμε αγαθά για τις οικογένειές μας και να μας διευκολύνουν και τη μετακίνησή μας. Χάσαμε αυτοκίνητα, μηχανάκια, σπίτια, επιχειρήσεις, τα πάντα. Ούτε στο κοινωνικό παντοπωλείο, ούτε στην εκκλησία μάς δέχονται».
Μάλιστα καταγγέλλουν πλιάτσικο στα σπίτια τους, από διάφορους που «εκμεταλλεύονται» την ανέχεια που βρίσκονται και τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το