Τοπικά

Σε αντινατοϊκή συγκέντρωση στη Λάρισα μέλη και στελέχη της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας”

Στην πανθεσσαλική, αντινατοϊκή συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 14 Απριλίου, συμμετείχαν μέλη και στελέχη της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας” με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Δελημήτρο.
Σε ανακοίνωσή της η «Ανυπότακτη Θεσσαλία» σημειώνει πως «η μεγάλη και ογκώδης συγκέντρωση, φανερώνει την έντονη ανησυχία των Θεσσαλών για το ρόλο του ΝΑΤΟ και στην περιοχή μας, καθώς και την απόφασή τους να μετατραπούν σε κρέας για τα ψυχροπολεμικά κανόνια των Νατοϊκών σχεδιασμών».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η «Ανυπότακτη Θεσσαλία αναφέρει:

«Ένας πολεμικός συνασπισμός που ζει ακόμα σαν απολίθωμα του ψυχρού πολέμου, τρεφόμενος από τις σάρκες των λαών και είναι έτοιμος να βουλιάξει στο χάος τις χώρες που θα σταθούν εμπόδιο στους σχεδιασμούς του για την εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεών του.
Σήμερα η αυξανομένη παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια, η διαμελισμένη Ουκρανία, η βομβαρδιζόμενη Συρία, η συμμαχία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, η «Συμφωνία των Πρεσπών», η αναβάθμιση της ΝΑΤΟικης παρουσίας στην Λάρισα και το Στεφανοβίκειο, δείχνουν ότι το ΝΑΤΟ είναι εδώ και σχεδιάζει πολέμους στις πόλεις μας!
Ήδη πάνω από τα κεφάλια μας πετούν μη επανδρωμένα αμερικανικά F-22 Raptor drones, Ισραηλινά πολεμικά F16 ενώ έρχονται τα clobal Hawk που έδιωξαν οι Ιταλοί για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!


Την ίδια στιγμή η σιωπή της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης μας τρομάζει. Σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ολόκληρο το πολιτικό-στρατιωτικό και οικονομικό κατεστημένο καθιστούν τις πόλεις της Θεσσαλίας πολεμικούς στόχους

Η Ανυπότακτη Θεσσαλία δεσμεύεται να φέρει στο Περιφερειακό συμβούλιο τις ανησυχίες των πολιτών της Θεσσαλίας και τα αιτήματα των κινημάτων για αυτό το θέμα, καθώς και να στηρίξει πολιτικά με όση δύναμη διαθέτει, κάθε προσπάθεια του φιλειρηνικού, αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην Θεσσαλία».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το