Αθλητισμός

Σε ανοδική πορεία ο Αιολικός – Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Αιολικού, συλλόγου που διαγράφει ανοδική πορεία, όπως τονίστηκε από τους παρευρισκόμενους.
Το «παρών» έδωσαν γονείς, αθλητές, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, η εκπρόσωποι του Α.Σ. Δημητριάς Ευγενία Φραγκούλη και Δημήτρης Κουτσός, ο πρόεδρος του Ιωνικού Χρήστος Σαχανίδη κ.α. Την πίτα ευλόγησαν ο π. Σταύρος και ο π. Στέργιος της ενορίας Πέτρου και Παύλου, που συνεχάρησαν τους αθλητές για τις διακρίσεις τους στο μπάσκετ και τους ευχήθηκαν να έχουν νέες επιτυχίες στον αθλητισμό και στα μαθήματα.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο υπεύθυνος της ακαδημίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην πορεία των αγωνιστικών ομάδων τη χρονιά που πέρασε. Η παιδική ομάδα βγήκε 2η στο νομό Μαγνησίας, η εφηβική βγήκε πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και πήρε 4η θέση στη 2η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η ανδρική ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια στο 1ο όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ και ανέβηκε στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Χαιρετισμό απεύθυνε και η εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΘ και του Α.Σ. Δημητριάς Ευγενία Φραγκούλη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών, που είναι οι: Σπύρος Καπουράνης (πίτες Καπουράνη), Αλέξανδρος Κάκκος (δολώματα), Γιώργος Τασιάς (ουζερί Αστερίας), Νίκος Μίχος (σουβλάκια ο Θόδωρας), Αθανάσιος Μποΐλης (Υδροκίνηση), Χαράλαμπος Μπάρδας (ζαχαροπλαστείο), Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος (χαλβαδοποιία), Απόστολος Κοσμάς (Gym Way), Ευάγγελος Καπουράνης (pizza Romeo), Γιώργος Σαμαράς (ψησταριά Αγίου Γεωργίου Φερών), Νίκος Ταλαδιανός (Στάφυλος), Ελένη Καλαμίδα (I livo travel), Ελευθέριος Σαββίδης, Μάριος Αντωνιάδης (Plus), Αθανάσιος Σιμώτας (Iolkos travelnet), Χρήστος Πανταζώνας (Novello), Βασιλεία Πανταζώνα (Sweet Fitness), Απόστολος Καλλιακούδας (συνεργείο αυτοκινήτων), Δημήτρης Κωνσταντίνου (συνεργείο αυτοκινήτων), Νίκος Νικοβιώτης (Αύρα).

Εκτός των χορηγών τιμήθηκε και ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Απόστολος Βακρατσάς για την πολύτιμη προσφορά του προς το σύλλογο. Το λόγο πήρε μετά η διατροφολόγος του Αιολικού κ. Σερμέτη Δήμητρα η οποία αναφέρθηκε στη διατροφή των αθλητών του μπάσκετ δίνοντας περισσότερο έμφαση στις πρωτεΐνες (ως δομικό υλικό), υδατάνθρακες (ως καύσιμο υλικό ), λίπη (ως τη κύρια αποθήκη ενέργειας) με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του αθλητή. Τέλος, η αθλητική ψυχολόγος του Αιολικού Ίριδα Καρασμάνογλου αναφέρθηκε στη ψυχολογία των παιδιών και των εφήβων. Μίλησε για την απόλαυση και διασκέδαση του παιχνιδιού που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε μακροπρόθεσμης συμμετοχής, για την ανάπτυξη του συναγωνισμού και των ικανοτήτων, για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, για την ανάπτυξη των κοινωνικών επαφών, για την αυτονομία μέσω του αθλητισμού ώστε η εμπειρία των ενηλίκων να γίνει δική τους και όχι των «μεγάλων» και τέλος για την εξασφάλιση ελεύθερου χρόνου μακριά από ένα άθλημα ώστε να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επικεντρωθούν εκ νέου. Στη συνέχεια έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους παίδες για τη 2η θέση στο νομό Μαγνησίας από το φιλόλογο και ταμία του συλλόγου Νικόλαο Σκυριανό. Βραβεύθηκαν οι παρακάτω: Παναγιώτης Λογοδότης, Γιώργος Σμυρλής, Στέλιος Παππάς, Κων/νος Χορμόβας, Βλαδίμηρος Καραγιώργος, Θανάσης Οικονόμου, Ελευθέριος Διαμάντης, Ιωάννης Σπανός, Σταμάτης Μεγαγιάννης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, Πάρις Παπαϊωάννου, Θαλής Νασίκας, Γιώργος Αράμπογλου, Χριστόφορος Παχατουρίδης, Ιάσων Οικονόμου, Βασίλης Μπαϊράμης και ο προπονητής Αντώνης Σαμαράς.

Ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων στους εφήβους για την 1η θέση στο νομό Μαγνησίας,1η θέση στη Θεσσαλία και 4η στη Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος από τον υπεύθυνο Τύπου του Αιολικού δικηγόρο-μεσολαβητή Ρούσσο Δημήτριο.
Βραβεύθηκαν οι παρακάτω: Κων/νος Αντωνίου, Αθανάσιος Παρισάκης, Παναγιώτης Λογοδότης, Μάριος Δαρτιώτης, Άγγελος Ζαρνακούπης, Χρήστος Ζαρνακούπης, Θόδωρος Σούλης, Αθανάσιος Οικονόμου, Βλαδίμηρος Καραγιώργος, Στέλιος Παππάς, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Παναγιώτης Βαγιόπουλος, Ευάγγελος Γεωργαντζής, Κων/νος Τσιμπλάκης, Χρήστος Σκρίμπας και ο προπονητής Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος, έγινε και η απονομή των διπλωμάτων στους άντρες για την 1η θέση στην Α2 ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στην Α1 από το νομικό σύμβουλο του Αιολικού δικηγόρο Σαμαρά Ιωάννη. Βραβεύθηκαν οι: Δημήτρης Κανούλης, Θόδωρος Σούλης, Αλέξανδρος Μπούρας, Βασίλης Παπανικολάου, Δημήτρης Στρέζος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Φίλιππος Σέρρης, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξανδρος Γεωργακόπουλος, Αχιλλέας Χαντζής, Παναγιώτης Λογοδότης, Απόστολος Βασδέκης, Ταξιάρχης Μαλαματίνης, Ευάγγελος Γεωργαντζής, Κων/νος Αντωνίου, Στέλιος Παππάς και ο προπονητής Στάθης Τελέγκας.
Ακολούθησε η λαχειοφόρος με πλούσια δώρα από τους χορηγούς τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί. Επίσης, ευχαριστεί τον κ. Καπουράνη για τις πίτες, αλλά και τους χορηγούς για τα φλουριά. Αυτό της ακαδημίας αντιστοιχούσε σε εκδρομή τεσσάρων ημερών από το πρακτορείο Iolkos Travelnet του κ. Αθανασίου Σιμώτα, ενώ το φλουρί της πίτας των Δ.Σ. είναι δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στην μαγευτική Μακρινίτσα Πηλίου, στο αρχοντικό «Ευήλιον» του κ. Γιάννη Κισκίνη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Φλώρινα… φόρεσε τα λευκά της! Η πόλη έγινε… χριστουγεννιάτικη και εντυπωσιάζει

Η κακοκαιρία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη... έντυσε τη Φλώρινα στα λευκά. Το σκηνικό, πλέον,…

25 Νοεμβρίου 2023

Αλλοδαπός απέσπασε από 83χρονη δεκαεπτά χρυσές λίρες για δήθεν εγχείρηση της κόρης της

Στη σύλληψη 59χρονου αλλοδαπού για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών προχώρησαν αστυνομικοί της Φλώρινας,…

25 Νοεμβρίου 2023

Το Υπουργείο Αθλητισμού ζήτησε από τις διοικήσεις των ΕΑΚ καταγραφή για το πώς θα ξοδέψουν τα 11 εκατ. ευρώ για τις υποδομές

Μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, ο κ. Βρούτσης είχε ανακοινώσει την αύξηση κατά 11 εκατ.…

25 Νοεμβρίου 2023

Λευτέρης Πανταζής: Θύμα κλοπής ο τραγουδιστής στο αεροδρόμιο

Δύσκολες στιγμές βίωσε ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς έπεσε θύμα κλοπής. Ο τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά στην…

25 Νοεμβρίου 2023

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει «Ήμουν διαρκώς κουρασμένη μέχρι που άρχισα να κοιμάμαι χωρίς το κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιό μου»

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που δεν κοιμάται με το κινητό του τηλέφωνο στο προσκεφάλι του,…

25 Νοεμβρίου 2023

Βόλος: Τσαντάκιας επιτέθηκε σε μητέρα όταν έβαζε το μωρό της στο αυτοκίνητο – Εθελοντής της ΕΟΔ Μαγνησίας την έσωσε

Νεαρή μητέρα δέχθηκε επίθεση από έναν τσαντάκια την στιγμή που είχε βάλει το μωρό της…

25 Νοεμβρίου 2023