Αθλητισμός

Σε αναμονή για το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό – Τον Ιούλιο θα απαντήσει ο Δήμος

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», αλλά το θέμα αυτό βρίσκεται στον… αέρα, καθώς ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου θα απαντήσει μέσα στον Ιούλιο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα ότι η γενική τους συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην αίθουσα του ΤΕΕ.

Στον Ολυμπιακό ήλπιζαν σε μία γρήγορη απάντηση από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου σχετικά με το αίτημα που έκαναν για χρήση του ΕΑΚ όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες τους για την περίοδο 2018-19.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα που φέρει το όνομα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα σπλάχνα τους, του αείμνηστου Τάκη Συνετόπουλου. Όπως αποδείχθηκε και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, εκεί παίζουν με μεγαλύτερη άνεση, ενώ το ΕΑΚ προτιμούν για έδρα και οι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου.
Ωστόσο, η απαντητική επιστολή του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού δυσκολεύει τον προγραμματισμό τους. Σύμφωνα με αυτή, οι ομάδες που θέλουν το ΕΑΚ θα πρέπει να επανέλθουν με νέο αίτημα μετά τις 30 Ιουνίου, διότι μέχρι τότε θα γίνει γνωστό αν θα γίνουν ορισμένα έργα με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οπότε γίνεται κατανοητό ότι η οριστική απάντηση εκ μέρους του Δήμου Βόλου θα δοθεί μέσα στον Ιούλιο.
Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για το ΕΑΚ. Το έχουν ζητήσει ο ΝΠΣ Βόλος (κυρίως για προπονήσεις, καθώς παίζει στη Νεάπολη) και ο Θησέας Αγριάς, που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει σχετικό αίτημα και ο Μαγνησιακός.

Συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες
Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας για την περίοδο 2018-19. Ήδη έχει ανανεώσει μεγάλο μέρος του βασικού κορμού, ενώ θεωρείται βέβαιη η ενίσχυση με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τόσο από την ελληνική αγορά, όσο και από αυτή του εξωτερικού.
Δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και κάποιοι παίκτες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο υπάρχει στενή συνεργασία ή από άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για συζήτηση με άνθρωπο του Ολυμπιακού σχετικά με την παραχώρηση ποδοσφαιριστών με υποσχετική. Επίσης, ο κ. Κούγιας μίλησε για το ενδεχόμενο να δοθεί και φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Βόλο.
Ούτως ή άλλως, στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν δυνατά τεστ προετοιμασίας. Σύμφωνα με έγκυρε πηγές θα επιδιωχθεί να κλειστούν τουλάχιστον τρία φιλικά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα ότι η γενική του συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου. Αναλυτικά, η πρόσκληση προς τα μέλη του συλλόγου:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος, με θέματα:
1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.
2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018.
3. Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
4. Τοποθετήσεις μελών.
Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία στην Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19.00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών. Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στο χώρο της συνέλευσης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το