Αθλητισμός

Σε αγώνες στη Κροατία συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου

O ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε στις 18 και 19 Φεβρουαρίου σε διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων Αλπικού σκι στην Κροατία και την πόλη του Ζάγκρεπ με προπονήτρια την Αναστασία Κοκκίνη. Στην αποστολή συμμετείχαν: Βουγιούκας Απόστολος, Δημητρώφ Ευρυδίκη, Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία, Μακρυγιάννη Δήμητρα, Παπαδιώτης Ορέστης και Παπακρίβος Βασίλης. Στους αγώνες διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Στις 18 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Απόστολος Βουγιούκας κέρδισε την 9η θέση στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14) και την 22η θέση η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα – Ελευθερία στην κατηγορία Κορασίδων (U16) . Οι υπόλοιποι αθλητές σ’ αυτό το αγώνισμα δε κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή.
Στης 19 Φεβρουαρίου στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, ο Βουγιούκας Απόστολος τερμάτισε 23ος και ο Παπαδιότης Ορέστης 33ος στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14) , ενώ ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 40ος στην κατηγορία Παίδων (U16) . Τέλος την 21η θέση κατέκτησε η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα – Ελευθερία , την 37η θέση η Μακρυγιάννη Δήμητρα στη κατηγορία κορασίδων (U16) , ενώ η Δημητρώφ Ευρυδίκη δεν τερμάτισε.
«Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια πολύ σημαντική αθλητική εμπειρία για αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών μας και τους προετοιμάζουν για τη μελλοντική αθλητική τους πορεία στη χιονοδρομία . Το ΔΣ και η τεχνική επιτροπή συγχαίρει όλους τους αθλητές και την προπονήτρια τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΣ Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το