Κόσμος

Σε αυτό το κατάστημα πληρώνεις ανάλογα με τους followers σου

magazi

Το νέο κατάστημα της OnePiece άνοιξε στις αρχές της εβδομάδας στην καρδιά του Σόχο της Νέας Υόρκης και έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των fashionistas του Μεγάλου Μήλου. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ του pop up store είναι μοναδικά κομμάτια, αλλά η καινοτομία του καταστήματος που το κάνει είδηση είναι ο τρόπος πληρωμής.

Το OnePiece δημιούργησε το δικό του «νόμισμα» το οποίο ονόμασε #SocialCurrency και που ουσιαστικά μεταφράζει τους followers του κάθε πελάτη σε ποσό που μπορεί να ξοδέψει για τις αγορές του ή σε έκπτωση. Το σύστημα που χρησιμοποιεί ονομάζεται «PieceKeepers» και λειτουργεί όταν κάθε πελάτης συνδέσει τους λογαριασμούς των προσωπικών του social media με την πλατφόρμα εντός του καταστήματος.

Η πλατφόρμα καταμετρά τους followers σε Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Vine, Pinterest, Youtube και LinkedIn για να υπολογίσει το ποσό. Για κάθε 500 followers o πελάτης προσθέτει στον πιστωτικό λογαριασμό του 1 δολάριο με το όριο να βρίσκεται στα 500 δολάρια. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης της τάξεως των 20 δολαρίων αν ο πελάτης μοιραστεί μια φωτογραφία από το εσωτερικό του καταστήματος με το hashtag #SocialCurrency.

Το OnePiece που έχει περιορισμένο χρονικό διάστημα λειτoυργίας όπως κάθε pop up store θα είναι ανοιχτό επτά μέρες την εβδομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, αλλά το σύστημα πληρωμής με #SocialCurrency θα ισχύει μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

πηγή www.lifo.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το