Αθλητισμός

«Σαρωτικός» ο Παρασκευάς στον Πολύμυλο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ανάβαση Καστανιάς στον Πολύμυλο Κοζάνης για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. Ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift «σάρωσε» διευρύνοντας το προβάδισμά του στην βαθμολογία του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδας.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση κατάφερε να αναδειχθεί τρίτος στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. αλλά μπροστά από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα αναβάσεων κυριάρχησε στην κλάση Ε10, ενώ ήταν δεύτερος στην κατηγορία Ε έως 2 λίτρα και τρίτος συνολικά στην κατηγορία Ε αφήνοντας πίσω του σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα
Πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στη σημερινή ημέρα, με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να καλεί τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του να πραγματοποιήσουν ίσως την πιο καθαρή και κορυφαία πράξη εθελοντισμού δίνοντας το μοναδικό αγαθό που δεν παράγεται πουθενά αλλού εκτός από τον ανθρώπινο οργανισμό, δηλαδή το αίμα.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τον Μιχάλη Παρασκευά και περιμένει σήμερα Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 21:00 την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου στα γραφεία του σωματείου, στην οδό Μ. Παπαρήγα 7, με σκοπό την αρωγή στην μοναδική τράπεζα που δεν θέλουμε ποτέ να κάνουμε ανάληψη, την τράπεζα αίματος του ΟΜΑΘ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το