Τοπικά

“Σαρωτικές” οι μετακινήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Βόλου “Θ”

Κοινή παρέμβαση των δημάρχων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πατρέων, Ιωαννιτών και Βόλου
Κοινή παρέμβαση των δημάρχων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πατρέων, Ιωαννιτών και Βόλου

Τα «πάνω –κάτω» μέσα σε μια ημέρα έφερε η δημοτική αρχή στο Δήμο Βόλου εφαρμόζοντας «εκτεταμένο» πρόγραμμα μετακινήσεων προσωπικού. Καίριο «πλήγμα» δέχτηκε η Διεύθυνση Προγραμματισμού, που αποψιλώθηκε, αλλαγές υπήρξαν στο ταμείο, μετά την υπόθεση «Στεφόπουλου» και τη χειροδικία στον ταμία, ενώ στελέχη του προγραμματισμού, αλλά και συνδικαλιστές μετακινούνται ως «διαχειριστές» στη σήραγγα της Γορίτσας.

Οι μετακινήσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες, διαχειρίστηκε ο σύμβουλος του δημάρχου Γ. Σκλιάς, καθώς έχει επιφορτιστεί με την διοικητική λειτουργία του δήμου, είναι οι εξής:

-Στέφανος Ρηγόπουλος από το Τμήμα Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Ταμείου της ίδιας Διεύθυνσης, ως αναπληρωτής Δημοτικός Ταμίας – Προϊστάμενος του Τμήματος Ταμείου.

Στον υπάλληλο του Τμήματος Εμμανουήλ Φωτάκη ανατίθεται να αναπληρώνει τον αναπληρωτή Δημοτικό Ταμία – Προϊστάμενο του Τμήματος, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του. Διακόπτεται ταυτόχρονα η χορήγηση επιδόματος στον κ. Φωτάκη το επίδομα θα λαμβάνει ο κ.  Ρηγόπουλος

Η Βασιλική Παπαδανιήλ ορίζεται ως αναπληρώτρια του Προϊσταμένου του Τμήματος Λογιστηρίου και της χορηγείται το προβλεπόμενο επίδομα θέσης ευθύνης προϊσταμένου επιπέδου Τμήματος, μέχρι την επιλογή νέου Προϊσταμένου

Επίσης μετακινούνται και τοποθετούνται στο λογιστήριο:  Χρήστος Μιχάλης υπάλληλος ΙΔΑΧ ειδικότητας Οικονομολόγων ΠΕ, Κωνσταντίνος Ρέππος Διοικητικού –Οικονομικού, Ευάγγελος Ρασβάνης ΠΕ Διοικητικού.

Οι Αντώνης Ζαχαριάς κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού μετακινείται στο Γραφείο Οικονομικών Θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η Δέσποινα Οικονόμου κλάδου ΠΕ Διοικητικού μετακινείται στο Τμήμα Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η Αρετή Κεχαϊδου κλάδου ΠΕ Διοικητικού και  η Χαρίκλεια Τσιμσίρη ειδικότητας Διοικητικού μετακινούνται στο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η Ελευθερία Γιβροπούλου κλάδου ΠΕ Διοικητικού και ο Δημήτρης  Μαραγκόζης κλάδου ΠΕ Διοικητικού μετατέθηκαν στο Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης ΟικονομικώνΥπηρεσιών.

Ο Στάθης Ευαγγελινός κλάδου ΠΕ Διοικητικού μετατέθηκε στο Τμήμα Οικονομικών Θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών

Η Αικατερίνη Παυλίδου κλάδου ΠΕ Διοικητικού μετατέθηκε στο Τμήμα Αποτελεσματικότητας και Ποιότητας της Διεύθυνσης.

Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών. Επιπλέον, η εν λόγω υπάλληλος θα συνεχίσει την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Διμηνίου και της Τοπικής Κοινότητας Σέσκλου, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντα της θέσης της, ενώ η ανάθεση σ’ αυτήν καθηκόντων στο Τμήμα Δημοτικών Προσόδων και ειδικότερα στο Γραφείο Οικονομικών Θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ανακαλείται και παύει να ισχύει.

Η Μαρία – Άρτεμη Διαμαντή ειδικότητας Διοικητικών ΠΕ μετατίθεται στο Τμήμα Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών.

Η αρμοδιότητα του ελέγχου της λειτουργίας της σήραγγας Γορίτσας ανατίθεται στους: Ευθαλία Στάχτου, Μαρίνα Ψιμοπούλου, Θεοφανή Τύρου, Απόστολο Αλπού, Κωνσταντίνο Παντίδο, Ευστάθιο Χαλαστάρα

Πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους στο Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών, οι προαναφερόμενοι υπάλληλοι θα λάβουν την απαιτούμενη εκπαίδευση στο σύστημα εποπτείας και ελέγχου της σήραγγας από την ανάδοχο εταιρία «ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»

Μετακινείται επίσης η Χαρίκλεια Γκίκα κλάδου ΠΕ Διοικητικού στο Τμήμα Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ως Προϊσταμένη του Τμήματος αυτού.

Η Βασιλική Κριτσίλα κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων μετακινείται

στο Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Η Ελένη Παπαθανασίου, υπάλληλος ΙΔΑΧ ειδικότητας Βοηθού Λογιστή ΔΕ μετακινείται, στο Τμήμα Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων και ο Απόστολος Νάνος, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων μετακινείται στο Πολυδύναμο Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πρασίνου, Συντήρησης.

Επίσης παραιτήθηκε ο Χρυσόστομος Βαλαρούτσος από τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το