Ελλάδα

Σάμος: Εξιχνιάστηκε η απάτη σε ξενοδοχείο με λεία 3.000 ευρώ

Πέρασαν επτά μήνες συνεννοήσεων με τις δικαστικές αρχές και τις τραπεζικές υπηρεσίες, ώσπου να καταφέρουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εξασφαλίσουν την άρση του τραπεζικού απορρήτου, για να εξιχνιάσουν την απάτη που είχε γίνει σε βάρος ενός ξενοδοχείου στη Σάμο.

Τον περασμένο Μάρτιο, ένας άνδρας που τα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο της ξενοδοχειακής επιχείρησης παριστάνοντας τον υποψήφιο πελάτη και είχε ζητήσει να κλείσει δωμάτιο. Με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε προκαταβολικά το αντίτιμο μέσω e-banking, κατάφερε να του αποσπάσει τα απόρρητα στοιχεία του ηλεκτρονικού λογαριασμού του, από τον οποίο μετέφερε σε άλλον το ποσό των 3.000 ευρώ.

Μετά την πολύμηνη διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό κάτοχος του οποίου είναι ένας 21χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθούν και τα στοιχεία αυτού που προσποιήθηκε τον πελάτη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το