Ελλάδα

Σαμαράς: O Τσίπρας αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική

Σαμαράς

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματός του στην Πρέβεζα υποστηρίζοντας ότι «αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική αλλά δεν θα τους βρει».

Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε από τη προχθεσινή συζήτηση στην Βουλή λέγοντας ότι “o κ. Τσιπρας μας κάλεσε χωρίς να έχει να πει τίποτα συγκεκριμένο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον παρελθόν. Ο χρόνος τελειώνει όπως τελειώνουν και τα χρήματα. Το ατύχημα για την χώρα έρχεται όλο και πιο κοντά. Όλα αυτά γίνονται με αποκλειστική ευθύνη των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου”.

Συνεχίζοντας την επίθεση είπε ότι “ο κ. Τσίπρας είπε ότι αιφνιδιάστηκε από την πρόταση Γιούνκερ, δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε τόσους μήνες; Το e-mail Τσίπρα είναι ασύγκριτα πιο επώδυνο από το e-mail Χαρδούβελη. Κατέρευσε το ψέμα ότι εκείνοι δήθεν έκαναν υπερήφανη διαπραγμάτυση. Κατέρρευσε και το ψέμα ότι εμείς δήθεν υποχωρούσαμε πάντα.

Εκείνοι προτείνουν πράγματα, που εμείς απορρίπταμε: Εμείς απορρίψαμε την αύξηση στο ΦΠΑ στα νησιά και σε μία σειρά είδη που ο κ. Τσίπρας όχι μόνο το δέχθηκε, αλλά και τα πρότεινε. Προσπάθησε να αρνηθεί ότι πάμε σε τρίτο μνημόνιο ο κ Τσίπρας, αλλά όταν τον ρωτήσαμε πώς θα καλύψει τις ανάγκες της χώρας που φθάνουν τα 40-50 δις, ο κ. Τσίπρας δεν είχε να πει τίποτε”.

Ο κ. Σαμαράς αμφισβήτησε αν θα υπάρξει δεδηλωμένη στην Βουλή, για να ψηφίσει την συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση. “Αναζήτησε συνενόχους για την καταστροφική του πολιτική σε όλα τα κόμματα ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν την βρήκε.

Με την πολιτική που ασκείς και τα ψέματα που λες συνενόχους μην ψάχνεις κ. Τσίπρα” ανέφερε ο κ. Σαμαράς. Ακολούθως είπε ότι “η ΝΔ είναι εγγυητής της ευρωπαικής πορείας της χώρας καθώς επίσης ότι οι Έλληνες δεν συζητούν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ. Η ρήξη με τους εταίρους μας θα είναι μία ανυπολόγιστη καταστροφή για την Ελλάδα”.

πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το