Ελλάδα

Σαμαράς: Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο – Φρόντιζα να υπάρχουν πάντα λεφτά στα ταμεία

samaras

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, όπως μεταδίδουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, ολοκληρώθηκε, έπειτα από επτά ώρες εργασιών, η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ νωρίτερα του αναμενομένου.

“Δούλευα εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο” φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. “Δεν με έβλεπε το σπίτι μου” συμπλήρωσε. “Δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Έβλεπα μπροστά μου μόνο την Ελλάδα. Και βέβαια μπορούσαμε να κάνουμε και τούτο και εκείνο και το άλλο, αλλά η χώρα κινδύνευε. Και βλέπουμε τώρα ότι οι κίνδυνοι που επισημαίναμε ήταν πραγματικοί. Χρειαζόμασταν εκείνον τον ενάμιση χρόνο για να βγούμε από το τούνελ και τώρα μας ξαναβάζουν. Όποιος για μια στιγμή μπει στη θέση μου, θα καταλάβει. Εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία” είπε, προκαλώντας, κατά τα μεταδιδόμενα, κλίμα συγκίνησης.

Κατόπιν τούτου και ενώ είχαν μιλήσει περί τα 60 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, οι εναπομείναντες ομιλητές παραιτήθηκαν και η συνεδρίαση που διήρκησε επτά ώρες ολοκληρώθηκε με επευφημίες για τον κ. Σαμαρά.

πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το