Ελλάδα

Σαμαράς: Δεν μπορείς να ζητάς λεφτά και να μην ακολουθείς τους κανόνες της ΕΕ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το Αγρίνιο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, στον κινηματογράφο «Άνεσις».

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να παίξουμε την πατρίδα μας στα ζάρια, ούτε να μας παρασύρουν με ένα νέο λεφτά υπάρχουν». Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι «μας οδηγούν σε σύγκρουση με τους εταίρους, σε χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ», ενώ όπως τόνισε, «η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: Ή θα παραμερίσει την πολιτική αβεβαιότητα και θα πάει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει στο χείλος της χρεοκοπίας».

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε αυτό το σημείο, «το λένε οι δικοί τους, πως δεν μπορείς να ζητάς τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην ακολουθείς τους κανόνες της».

Συνεχίζοντας την επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι «μας λένε ότι η χώρα έφθασε στον πάτο, αλλά το σίγουρο είναι ότι με αυτά που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πάει η χώρα στον πάτο». Όμως, όπως πρόσθεσε, «αυτό δεν θα το επιτρέψει ο λαός μας».

«Δύο ομάδες στην Ελλάδα ποντάρουν στο ΣΥΡΙΖΑ: Εκείνοι που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και περιμένουν να πάμε εμείς στη δραχμή και να έρθουν να τα πάρουν “μπιρ μπαρά” και οι συνδικαλιστάδες σαν το Φωτόπουλο οι οποίοι έχουν χάσει τα προνόμια τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σαμαράς.

«Πετύχαμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό» είπε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να επαναφέρει το καθεστώς των ελλειμμάτων και των χαριστικών συντάξεων.

Αναλυτικά στο ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το