Κόσμος

Σάλος στις ΗΠΑ: Βασάνισαν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες για να φωνάξει συνθήματα κατά του Τραμπ

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από το βίντε που μεταδόθηκε απευθείας στο Facebook και δείχνει τέσσερις Αφροαμερικανούς, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, να βασανίζουν έναν άνδρα προκειμένου, μεταξύ άλλων, να φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του Τραμπ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την αστυνομία του Σικάγο όπου και φέρεται να μεταδόθηκε η άγρια αυτή πράξη, ο άνδρας που βασανίστηκε είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Στο βίντεο που συνολικά διαρκεί 30 λεπτά φαίνεται το θύμα του βασανισμού να είναι σε μια γωνία ενός δωματίου ενώ οι δράστες του έχουν δέσει τα χέρια και του έχουν κλείσει το στόμα με ταινία.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail οι βασανιστές όχι μόνο χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές το θύμα τους αλλά κάποια στιγμή τον κούρεψαν μέχρι του σημείου να ματώσει το κεφάλι του.

Κατά τη διάρκεια του βασανισμού οι τέσσερις δράστες ακούγονται να φωνάζουν «γ@@ω τον Τραμπ και τους λευκούς ανθρώπους» ενώ σε κάποιο άλλο σημείο ζητούν από το θύμα τους να φωνάξει το ίδιο σύνθημα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σικάγο σε δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι πέραν του βασανισμού εξετάζεται και το ενδεχόμενο της απαγωγής καθώς το θύμα φέρεται να πέρασε από 24 έως 48 ώρες στα χέρια των βασανιστών του, του οποίους κατα πάσα πιθανότητα γνώριζε.

Το βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook κάποια στιγμή το παρακολουθούσαν ταυτόχρονα έως και 16.000 άτομα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το