Κόσμος

Σάλος στην Ουκρανία με τις «βασιλικές» διακοπές στρατιωτικής εκπροσώπου

Σάλος έχει προκληθεί στην Ουκρανία από τις πολυτελείς διακοπές που πραγματοποιεί η εκπρόσωπος του Νοτίου Περιφερειακού Τμήματος της Κρατικής Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής, Ιβάννα Πλαντόφσκα. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να επιδεικνύει τη λαμπερή ρουτίνα της στο Instagram και το Facebook και γι’ αυτό το λόγο έγινε αντιληπτή από τους Ουκρανούς την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Ρωσική εισβολή στη χώρα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πολέμου, η Πλαντόφσκα άρχισε να επιδεικνύει τις διακοπές της στο Παρίσι, ενώ έκανε φωτογραφίσεις με μια Mercedes με πινακίδες «IVANKA».
Σύμφωνα με την pravda, η δημόσια υπάλληλος έκλεισε τα social media της μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ενώ παράλληλα υπάρχουν επικρίσεις και για την «ακαταλληλότητα» του περιεχομένου της.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κρατικής Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής σε σχόλιό του στην «Ukrainska Pravda», η υπηρεσία έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ενώ ο εκπρόσωπος Andriy Demchenko δήλωσε: «Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάζω την προσωπική ζωή των στρατιωτών της Κρατικής Συνοριοφυλακής, είναι υπόθεση όλων μας. Ωστόσο, μπορώ να σημειώσω ότι η υπηρεσία ανταποκρίθηκε αμέσως στην κατάσταση που εκτυλίχθηκε γύρω από την στρατιωτικό μας από την Οδησσό τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση θα αφορά, ειδικότερα, την περαιτέρω υπηρεσία της και την εκτέλεση των καθηκόντων της. Όλα θα είναι εντός του νόμου».

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το