Κόσμος

Σάλος στη ρωσική εκκλησία για τον ιερέα που πόζαρε με Gucci και Louis Vuitton

Σάλο προκάλεσαν στους κόλπους της ρωσικής εκκλησίας οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ιερέας Βιάτσισλαβ Μπασκάκοφ με τον ίδιο να ποζάρει φορώντας ή κρατώντας τσάντες και παπούτσια Gucci και Louis Vuitton.
Ο Μπασκάκοφ φρόντιζε μάλισταν να επιδεικνύει τα πανάκριβα αξεσουάρ αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram.
Σε μια πρώτη αντίδραση η ρωσική εκκλησία ανακοίνωσε ότι θα τιμωρήσει τον Ρώσο ιερέα οι φωτογραφίες του οποίου έχουν πλέον «κατέβει».

«Ελπίζω ότι αυτό ο βοσκός θα επανέλθει στο σωστό δρόμο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής εκκλησίας Αλεξάντερ Βολκόφ ανακοινώντας τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει την περίπτωση Μπασκάκοφ προκειμένου «να τον επαναφέρει στα λογικά του».
«Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ» πρόσθεσε ο Βολκόφ.
Μετά το σάλο ο Μπασκάκοφ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προσθέτοντας ότι «θα αποδεχθώ την ποινή αφού δεν μπορώ να συμπεριφερθώ με ταπεινότητα και ευπρέπεια».
Ωστόσο αρνήθηκε ότι τα αξεσουάρ με τα οποία φωτογραφήθηκε του ανήκουν υποστηρίζοντας ότι τα φωτογράφησε σε καταστήματα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το