Ελλάδα

Σάλος με σύζυγο υπουργού που έκανε το εμβόλιο – Τι απαντά

Σάλος και αντιδράσεις στα social media μετά την ανάρτηση της συζύγου του υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, Πόπης Καλαϊτζή, η οποία επιβεβαίωσε πως έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και μάλιστα ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τα σχόλια έρχονταν «βροχή» το ένα μετά το άλλο, καθώς τα τελευταία 24ωρα έντονη είναι η συζήτηση σχετικά με το ποιοι έχουν προτεραιότητα στα εμβόλια και γιατί. Το θέμα έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια στον πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, που έδωσε τέλος τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών.

Τι απαντά η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη
Το περιβάλλον της Πόπης Καλαϊτζή, αμέσως μετά τις αντιδράσεις, έσπευσε να διευκρινίσει πως η ίδια εργάζεται ως γιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Μονάδα Αποκατάστασης Καρκινοπαθών στο Ασκληπιείο της Βούλας και μάλιστα αρκετοί από τους συναδέλφους της είχαν κολλήσει κορωνοϊό, γι’ αυτό κι εκείνη είχε δικαίωμα να δρομολογήσει άμεσα τον εμβολιασμό της.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το