Αθλητισμός

Σάκης Τζήμας για αυθημερόν ταξίδι στην Άρτα «Ήταν επιλογή των παικτών»

Αυθημερόν πήγε τελικά στην Άρτα η Νίκη με τον Σάκη Τζήμα να υποστηρίζει ότι αυτό ήταν επιλογή των ποδοσφαιριστών για άγνωστους λόγους. Επίσης ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνει λόγο για διάφορα εμπόδια πριν από τον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και εξόφληση χρεών προς τρίτους.
Ο Σάκης Τζήμας είχε προαναγγείλει ότι η Νίκη θα μετέβαινε στην Άρτα από το Σάββατο, όπου και θα διανυκτέρευε παρά τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η αποστολή πήγε στην Άρτα το πρωί της Κυριακής και λίγες ώρες αργότερα αντιμετώπισε την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε εύλογες απορίες και ο Σάκης Τζήμας έδωσε τη δική του απάντηση. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες υποστήριξε πως το αυθημερόν ταξίδι αποτέλεσε επιλογή των ποδοσφαιριστών  για λόγους που ο ίδιος δεν γνωρίζει, ενώ αναφέρθηκε και σε εμπόδια που συνάντησε όπως η διακοπή συνεργασίας με τον κ. Ευασταθίου, ο οποίος είχε αναλάβει τις δωρεάν μετακινήσεις όλη τη χρονιά.
Επίσης στην ανακοίνωση ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ισχυρίζεται ότι τακτοποίησε όλες τις οφειλές προς τρίτους καταβάλλοντας και τα κοινόχρηστα για τα σπίτια όπου διαμένουν οι παίκτες.
Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής: «Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, θέλει να αναφερθεί στα εμπόδια που ξεπέρασε στο να φθάσει η αποστολή της ομάδας μας στην πόλη της Άρτας.
Πρώτο εμπόδιο η αυθημερόν μετάβαση, την οποία επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές μας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους!
Δεύτερο εμπόδιο αυτό της εξεύρεσης λεωφορείου, αφού η αιφνίδια παύση της συνεργασίας με τον κ. Ευσταθίου -τον οποίο και πάλι ευχαριστούμε δημόσια- έγινε σε μία χρονική στιγμή που τα τουριστικά λεωφορεία είναι δυσεύρετα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το λεωφορείο που πήγε την ομάδα μας στην Άρτα, ήρθε από την πόλη της Κατερίνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Επίσης ο πρόεδρος της Διοίκησης Ποδοσφαίρου κ. Τζήμας θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον οικονομολόγο κ. Δημήτρη Μιχάλη για την άριστη συνεργασία του, μέχρι και την τελευταία στιγμή που αναχώρησε η αποστολή για την πόλη της Άρτας.
Τέλος, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης, ότι η Διοίκηση Ποδοσφαίρου έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, μετά και την εξόφληση των κοινοχρήστων στα σπίτια τα οποία διαμένουν οι ποδοσφαιριστές μας».
Ήττα της Νίκης από τον Καραϊσκάκη
Ηττημένη έφυγε από την Άρτα η Νίκη. Εξ αρχής όλοι γνώριζαν τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Από τη μια υπήρχε η Α.Ε. Καραϊσκάκης, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί τις λιγοστές ελπίδες που έχει για άνοδο στη Football League και από την άλλη η βολιώτικη ομάδα, η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει το βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Παρ’ όλα αυτά οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Είχαν δύο δοκάρια και μάλιστα μέσα από τη μικρή περιοχή. Ειδικότερα αν ευστοχούσε ο Κλεβί Κόλα θα έφερνε το ματς στα ίσια προσθέτοντας επιπλέον άγχος στους γηπεδούχους. Επίσης το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου είχε κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τους Τόλη Γαρυφαλλόπουλο και Μπάμπη Πετράκο, αλλά δεν τις αξιοποίησε.
Τουναντίον οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να πάρουν το «τρίποντο». Βέβαια η αλήθεια είναι πως είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ, αν και στο δεύτερο τέρμα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Νίκο Τζήμα.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Κανιούρας, Στεργιόπουλος (Καρδίτσας)
Κίτρινες: Βέργος, Χατζόγλου
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (66’ Μπεκατώρος), Κουσίδης (60’ Γούλας, Ευαγγέλου (82’ Ζυγκερίδης).
ΝΙΚΗ: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Χατζόγλου, Ναουμίδης, Βέργος, Πετράκος, Αλεξανδρής (46′ Σκοπελίτης), Νικλητσιώτης (58′ Κορέτα), Κόλα, Γαρυφαλλόπουλος (85′ Ματθαίου).
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ
Share

Πρόσφατα άρθρα

Α.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Έμεινε προπονητής ο Κ. Ρέππος

Στον Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες/Θήβες άρχισαν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πρώτη κίνηση ήταν η…

28 Μαΐου 2024

Παίδες από… χρυσάφι έχει ο Βόλος – Προκρίθηκε στην Golden League του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Κ15

Παίδες από… χρυσάφι αποδείχθηκε πως έχει ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Οι πιτσιρικάδες του Ευθύμη Δημητρίου πανηγύρισαν…

28 Μαΐου 2024

Πλώρη για πλέι οφ έβαλε η Νίκη – ΟΕΑ/ΝΑΒ βρίσκεται στην 3η θέση της Β’ Εθνικής πόλο

Στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας έγινε ο πρώτος γύρος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής πόλο…

28 Μαΐου 2024

Ο Πάνος Σόμπολος για τις «Βεντέτες» στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

  Το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη και οι Εκδόσεις Πατάκη την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 7.30 το…

28 Μαΐου 2024

Όλα ανοιχτά με Κίτσο – Έχει συμβόλαιο με τον Βόλο, αλλά θέλει να αποχωρήσει

Από τη στιγμή που ο Βόλος παρέμεινε στη Σούπερ Λιγκ φάνταζε πολύ δύσκολο ο Αχιλλέας…

28 Μαΐου 2024

«Dylan Tomas – 31 από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή» στον Βόλο

  Το βιβλίο «Dylan Tomas - 31 από τα καλύτερα ποιήματα του μεγάλου Ουαλού ποιητή»…

28 Μαΐου 2024