Τοπικά

Σ. Αγγελόπουλος για ΕΠΣΘ: Τα σκουλήκια μακροζωούν έρποντας και γλείφοντας

Ο κ. Αγγελόπουλος με τον κ. Μπατζιάκα σε παλιές καλές στιγμές
Ο κ. Αγγελόπουλος με τον κ. Μπατζιάκα σε παλιές καλές στιγμές

«Θέατρο σκιών», κατόπιν άνωθεν εντολών, χαρακτηρίζει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην ΕΠΣΘ, το μέλος της διοίκησης Σπύρος Αγγελόπουλος, φωτογραφίζοντας τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο ως τον άνθρωπο που επέβαλε στον Τ. Μπατζιάκα τη διοικητική αναδιάρθρωση της Ένωσης. Επιτίθεται προσωπικά στον κ. Μπατζιάκα, εκφράζοντας θλίψη για τη συμπεριφορά του και σημειώνοντας ότι η εκλογή του δεν διασφαλίζει αυτομάτως την εντιμότητά του, αφού εκλεγμένοι υπήρξαν και οι Τσοχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος και Τσουκάτος. «Τα μυρμήγκια όταν βγάζουν φτερά πεθαίνουν, ευτυχώς για κάποιους δεν υπάρχει φόβος γιατί τα σκουλήκια μακροζωούν έρποντας και γλείφοντας», τονίζει ο κ. Αγγελόπουλος και σχολιάζει καυστικά την απόφαση Μπατζιάκα να παραμείνει Πρόεδρος στην ΕΠΣΘ «παρά τα τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη», στηρίζοντας τον μέχρι πρότινος αντίπαλό του Κ. Θεοδώρου.

«Στηρίζει τον υβριστή του, αυτόν που τον απειλούσε με δικαστικές αγωγές, αυτόν που τον κατήγγειλε για πειθαρχικό στην ΕΠΟ, για να εναντιωθεί δήθεν σε εμάς που αποδεχόμασταν την παράκλησή του να αποσυρθεί λόγω των καθηκόντων του στο δήμο Βόλου, αλλά δεν του κάναμε το χατίρι να αποδεχθούμε για αντικαταστάτη του, πέρα από κάθε έννοια λογικής, τον σημερινό αντιπρόεδρό του, επειδή κάποιος ή κάποιοι του το επέβαλαν».

Ο κ. Αγγελόπουλος διευκρινίζει ότι, στο θίασο του θεάτρου σκιών που στήθηκε για την αναδιάρθρωση του Δ.Σ., δεν συμμετείχαν ο ίδιος, ο κ. Ακτσιαλής, ο κ. Πάσχος και ο κ. Καραβάς και εκφράζει τη θλίψη του – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – «για τη συμπεριφορά του “ανδρός” Μπατζιάκα απέναντί τους, ενός ανδρός που έχαιρε της πλήρους στήριξής μας και βοήθειας εδώ και χρόνια και έφτασε στο εξευτελιστικό σημείο να μας συκοφαντεί από όλα τα ΜΜΕ».

Να του θυμίσω μόνο ότι στις εκλογές δεν ήμουν τελευταίος στη Νέα Αγχίαλο, όπως του «ξέφυγε», αλλά δεύτερος και να του θυμίσω επίσης, επειδή θέλησε να διασφαλίσει την εντιμότητά του ως δεδομένη λόγω της εκλογής του, ότι εκλεγμένοι υπήρξαν και οι Τσοχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Τσουκάτος κ.α.

Τα μυρμήγκια όταν βγάζουν φτερά πεθαίνουν, ευτυχώς για κάποιους δεν υπάρχει φόβος γιατί τα σκουλήκια μακροζωούν έρποντας και γλείφοντας.
Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω τα σωματεία της Ενώσεως πως θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλιστούν τα συμφέροντά τους και μόνον, κι όπως ενημερώθηκα από τους κ.κ. Πάσχο και Ακτσιαλή θα δρομολογηθούν διαδικασίες και αντίδρασή μας και φυσικά εμείς θα σηκώνουμε το τηλέφωνο όταν μας καλούν οι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το