Θ Plus

Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς: Διαψεύδει την επιστροφή ο Θοδωρής Αθερίδης

O γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης απάντησε σε ερώτηση της εκπομπής «Στη Φωλιά του Κουκου» για την ανάρτηση του Πέτρου Μπούτου στο Instagram, σύμφωνα με την οποία η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σ’αγαπώ Μ’αγαπάς» κάνει δυναμική επιστροφή.

«Δεν ισχύει, κάναμε κάποια σποτάκια προωθητικά και βγήκε αυτό το teaser. Θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε τη γενναιότητα να αφήνουμε πίσω κάτι που έχει ολοκληρωθεί. Ό,τι είχαμε πει για τα ζευγάρια η Δήμητρα κι εγώ το εξαντλήσαμε. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Δήμητρα αν εκείνη έλεγε «ναι» εγώ θα ήμουν εκεί» τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Star o Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι «έσπασαν τα τηλέφωνα» όταν κυκλοφόρησε πιθανή αναβίωση της σειράς.

Το σενάριο της σειράς «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» το έγραψαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Δήμητρα Πούλκου, αν και ήταν επίσημα βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille».
Η σειρά (61 επεισόδια) παρακολουθούσε την καθημερινή ζωή του Θοδωρή και της Δήμητρας σε όλες τις εκφάνσεις της, τη σχέση τους, τους τσακωμούς τους, τα άγχη και τις φοβίες τους. Διάσημες έμειναν και κάποιες ατάκες της σειράς όπως «Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το