Αθλητισμός

Ρυθμιστής στην Α’ ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ, αφού χρειάζεται μόλις τέσσερις βαθμούς στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές και ίσως και λιγότερους αν η Αγία Άννα «στραβοπατήσει» σε κάποιο από τα δικά της παιχνίδια. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη της παραμονής.

Από τα τρία ματς που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός τα δύο είναι με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία. Την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στο Σέσκλο με την τοπική Ακρόπολη, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού έχοντας 18 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Επίσης, την τελευταία αγωνιστική οι Βολιώτες θα ταξιδέψουν στη Σκιάθο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, που τώρα είναι εντός της διακεκαυμένης ζώνης με 16 πόντους. Μόνο την 25η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, όταν θα υποδεχθεί στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» τον Σαρακηνό.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο κυριακάτικος αγώνας γίνεται στις 12 το μεσημέρι, καθώς για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος η ΕΠΣΘ όρισε πολύ σωστά να διεξαχθούν την ίδια ώρα τα παιχνίδια των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή. Και επειδή το Σκιάθος-Αίας Σούρπης πρέπει υποχρεωτικά να αρχίσει στις 12 μ. για συγκοινωνιακούς λόγους, αυτή είναι και η ώρα που ορίστηκε για τις αναμετρήσεις Ακρόπολη-Ολυμπιακός και Σαρακηνός-Αγχίαλος (η ομάδα της Αγχιάλου με 15 πόντους επίσης παλεύει για τη σωτηρία).

Φυσικά στον Ολυμπιακός δεν τους ενδιαφέρει ποια ομάδα θα σωθεί και ποια θα υποβιβαστεί. Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν μόνο τη δική τους ομάδα και θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες βαθμών, ώστε να έχουν μόνο νίκες στα 13 ματς του β’ γύρου.

Μάλιστα υπολογίζουν να πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον τίτλο είτε αυτή την Κυριακή, αν το Σάββατο η Αγία Άννα δεν κερδίσει τον Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, είτε στον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Σαρακηνό.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κένταυρος η μασκότ του φετινού Golden R. Festival του Βόλου με ονομασία Αδάμαστος

  Κι ενώ οι ανακοινώσεις για το 22ο Golden R. Festival συνεχίζονται καταιγιστικά, αναμένοντας και…

28 Μαρτίου 2024

Ωράριο λειτουργίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι τίθεται σε εφαρμογή ωράριο εξυπηρέτησης κοινού από 09:00…

28 Μαρτίου 2024

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον ΔΣΒ για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Παρουσία της Γενικής Γραμματέως Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας &…

28 Μαρτίου 2024

Παρουσίαση δράσεων από το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς

Παρουσίαση δράσεων πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ από το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς στην Ζαγορά.…

28 Μαρτίου 2024

Ελευθερόπουλος: Στα ψηλά σκαλοπάτια της Σούπερ Λιγκ 2 η Νίκη

Στα ψηλά σκαλοπάτια της Σούπερ Λιγκ 2 έχει καθιερωθεί η Νίκη και αυτό θεωρείται επιτυχία,…

28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη των ωφελούμενων του Κδαπ μεΑ Δήμου Βόλου στον Ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ

Οι ωφελούμενου του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία επισκέφτηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ.…

28 Μαρτίου 2024