Τοπικά

Ρούχα και παπούτσια για δεκάδες μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας

Για πολλοστή φορά, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Μητρόπολης Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο) – παράρτημα του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “Εσταυρωμένος” – μετέφερε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Αλιβέρι) και εξέθεσε στην αίθουσα εκδηλώσεων μία μεγάλη ποσότητα παιδικών ενδυμάτων και υποδημάτων, για να στηρίξει τους άπορους μαθητές του σχολείου με την άμεση και θερμή συνεργασία του διευθυντή κ. Τάσου Γούκου και εκπαιδευτικών.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, ομάδα εθελοντών του “Εσταυρωμένου” εργάστηκε επί ώρες για την τοποθέτηση των προσφορών της τοπικής εκκλησίας σε πάγκους και τραπέζια και το Σάββατο 13 Απριλίου προσήλθαν δεκάδες γονείς μαθητών και παρέλαβαν τα αναγκαία για τα παιδιά τους. “Μακάρι κι άλλα σχολεία να οργανώσουν τέτοιες ανθρώπινες εκδηλώσεις, διότι η εποχή μας είναι δύσκολη και πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη”, τόνισαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

Όσοι διευθυντές των σχολείων της περιοχής επιθυμούν να πραγματοποιήσουν – σε συνεργασία με τον “Εσταυρωμένο” – μια τέτοια ανθρωπιστική εκδήλωση για τους άπορους μαθητές τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον πρόεδρο του “Ε”, στα εξής τηλέφωνα: 2421310021 (ΚΕ.Δ.Α.Β.), (24210) 25403 (Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου), 30054 (Κέντρο Υποδοχής), 20125 (“Διακονία”) και στο E-MAIL: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το