Αθλητισμός

Ρότσα: Η προσπάθεια δυόμιση ετών αποφέρει καρπούς

Ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ρότσα, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που πετύχαμε εκτός έδρας, γιατί είχαμε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στις προηγούμενες εξόδους μας. Ύστερα από μία καλή εμφάνιση δικαιούμασταν το «διπλό». Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν δύσκολος αντίπαλος. Δεν βρίσκεται σε καλή περίοδο, όμως είχε θέληση στο παιχνίδι του. Εμείς έχουμε μία ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και χαιρόμαστε για τη νίκη μας. Πριν από τρεις μέρες νικήσαμε και τη Νίκη Βόλου και βρισκόμαστε σε μία θέση στη βαθμολογία που μας ικανοποιεί. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποφέρει καρπούς. Φτιάξαμε μια ομάδα με υπομονή και με νέα παιδιά, καθώς δεν έχουμε την οικονομική άνεση να κάνουμε μεταγραφές. Γι’ αυτό το λόγο νιώθω ότι θα αφήσω έργο στον Θεσπρωτό

Είμαστε χαρούμενοι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Γιατί στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να χάσουμε.

Πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο χρειαζόταν ο Ραμίρεζ, ο μοναδικός Αργεντινός που είναι τρία χρόνια μαζί μας. Πέρα από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καταπληκτικό παιδί.

Χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Αυτό που έγινε στο τέλος, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μας χειροκροτούν για την προσπάθεια και τη νίκη μας, νομίζω πως έχουμε ελπίδες για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά την ήττα και στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο κόσμος μας χειροκρότησε. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκε. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ…»

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το