Κόσμος

Ρωσία: Συνέλαβαν τη γυναίκα που απειλούσε ότι είχε εκρηκτικά σε αεροσκάφος

Η αστυνομία του αεροδρομίου Ντομοντέντοβο της Μόσχας συνέλαβε μια γυναίκα επιβάτη του αεροσκάφους, η οποία κατά τη διάρκεια της πτήσης αεροσκάφους της εταιρείας S7, απείλησε ότι έφερε εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να κάνει αναγκαστική προσγείωση.
«Η γυναίκα έχει συλληφθεί. Πάνω της δεν βρέθηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός ούτε εκρηκτικές ύλες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης» μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο αεροσκάφος επέβαιναν 195 άτομα, ενώ ήδη άρχισε η διαδικασία της προανάκρισης.

Το γραφείο Τύπου του αεροδρομίου, ανακοίνωσε ότι μετά το περιστατικό αυτό, το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά. «Όλες οι πτήσεις διεξάγονται κανονικά. Οι επιβάτες της συγκεκριμένης αυτής πτήσης βρίσκονται στην αίθουσα επιβατών», δήλωσε η ίδια πηγή.
Η ρωσική αεροπορική εταιρεία S7 δήλωσε την Πέμπτη πως αεροπλάνο της έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, όταν μια επιβάτης στάθηκε στον
διάδρομο του αεροσκάφους, σημειώνοντας ότι έφερε εκρηκτικό μηχανισμό.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το