Τοπικά

Ρωμανιάς και Μουζάκης σε ημερίδα στο Βόλο για το φορολογικό

forologiko
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα το “Νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νόμο 4387/2016” διοργανώνει ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας, την Δευτέρα 13 Ιουνίου. Σκοπός της ημερίδας είναι να γίνουν γνωστές οι ρυθμίσεις του νόμου και να οργανωθεί η αντιμετώπιση του.
Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Γεώργιος Ρωμανιάς πρώην Γ. Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο κ. Αντώνης Μουζάκης Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών.
Η ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στα Μελισσιάτικα στις 5 μ. μ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η ημερίδα δεν θα είναι ένα τεχνικό σεμινάριο προς τους λογιστές, για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του νόμου αλλά μία ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη αφενός για τις οικονομικές συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του νόμου και αφετέρου για τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής του.
Καλούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη αλλά και κάθε συλλογικό, συνδικαλιστικό και επιστημονικό φορέα του νομού να συμμετέχει στην ημερίδα σε μια κοινή προσπάθεια ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το