Τοπικά

Ρόφημα Αγάπης για την “Πίστη” στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Τι αρωματικό που είναι το τσάι…κι όταν μες στις σταγόνες του κυλάει αγάπη ..κι όταν γίνεται μήνυμα χαράς, αφοσίωσης κι αλληλεγγύης και κρύβει μέσα του τη μητρική στοργή;Τότε ξεχειλίζει η γλύκα της λατρεμένης μορφής και ζωγραφίζει με πινελιές τρυφερότητας τα παιδικά οράματα .
Ρόφημα Αγάπης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου όπου στα πλαίσια της γιορτής της μητέρας, η Α΄τάξη θα οργανώσει εκδήλωση αφιερωμένη στη μαμά και στην ΠΙΣΤΗ ( Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες). Οι μικροί μαθητές θα απαγγείλουν ποιήματα και θα προσφέρουν ρόφημα στη μαμά τους εκφράζοντας την αγάπη τους και δηλώνοντας την καθοριστική σημασία των βοτάνων στην υγεία μας .[‘αλλωστε από τη βρεφική ηλικία το χαμομήλι μαζί με το γάλα είναι τα πρώτα ροφήματα).Τώρα που…μεγάλωσαν και…βγάζουν την Α’ Δημοτικού φροντίζουν αυτά τη..μαμά τους.
Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση με βιντεοπροβολή του έργου της ΠΙΣΤΗΣ από την κ.Ελένη Ζαχαριάδου… γιατί κάποια παιδάκια αδύναμα στα κρεβάτια και στους διαδρόμους των νοσοκομείων κλεισμένα για πολύν καιρό προσπαθώντας να νικήσουν τη δύσκολη αρρώστια θα σφίξουν το χέρι της μανούλας τους μα δε θα βιώσουν τη χαρά της γιορτής παρέα με τους φίλους τους ,στο σχολείο και στο παιχνίδι που είναι ο φυσικός τους χώρος.Σ’ αυτά τα παιδιά στέλνουν μηνύματα ελπίδας με την ευχή «να βγουν νικητές» οι μαθητές της Α΄ τάξης του 17ου σχολείου Βόλου υπό την επίβλεψη της δασκάλας τους και προέδρου της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.(Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση)’Ολγας Αντωνίου και την ευγενική συμπαράσταση της διευθύντριας Πηνελόπης Γεραντίνη.
Επίσης διοργανώνονται οι εκδηλώσεις για την ΠΙΣΤΗ επ΄ευκαιρία της γιορτής της τιμώντας τη μητέρα που με χαμόγελο κρύβει το δάκρυ.
13 Μαΐου 2017 Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ της ακαδημίας BC Volos ( Αφοί Καρακατσούνη) στην παραλία του Βόλου με βραβεύσεις παιδιών και ενημέρωση για την ΠΙΣΤΗ .
13-14 Μαΐου2017 συμμετοχή στο βολιώτικο παζάρι
15 Μαΐου2017 Δευτέρα Βιντεοπροβολή του έργου της ΠΙΣΤΗΣ και παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Χάρη Παπασάββα ¨ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ»( αφιερωμένο στην ΠΙΣΤΗ) στο Μεταξουργείο ώρα 7.00΄μ.μ.
16 Μαΐου2017 3ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάρλας ΄Καναλίων παραμύθι ( Ο ..ποντικός και..το ποντίκι .Ζαχαριάδου Ελένη) με παράλληλη ενημέρωση για την ΠΙΣΤΗ
17 Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη 10ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου Γιορτή της μητέρας –Χορωδία Δημητριάς –Βιντεοπροβολή του έργου της ΠΙΣΤΗΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το