Ελλάδα

Ρόδος: Σάλος μετά την καταγγελία μαθήτριας κατά του γυμνασιάρχη της

Mια 13χρονη μαθήτρια στη Ρόδο, κατήγγειλε τον γυμνασιάρχη της για σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας, την οποία αποκάλυψε το Star, όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη μπήκε στο γραφείο του για να ζητήσει αναλγητικό χάπι. Εκείνος τη ρώτησε για το χρώμα των εσώρουχων που φορά αφήνοντας έκπληκτο το κορίτσι, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε εκεί.
Λίγες ημέρες αργότερα ο γυμνασιάρχης την πλησίασε και τη φίλησε πάνω από το στήθος! Η μαθήτρια τα είπε όλα σε μία συμμαθήτριά της η οποία την ενημέρωσε πως ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Η δεύτερη όμως φερόμενη ως παθούσα αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της συμμαθήτριάς της.
Όλα τα παραπάνω καταγγέλθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, 10 μήνες αργότερα αφότου φέρεται πως τελέστηκαν και φυσικά η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Με κατηγορούν για λόγους εκδίκησης», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γυμνασιάρχης. «Η μαθήτρια που υποτίθεται ότι έκανα άσεμνες χειρονομίες είναι ζευγάρι με πρώην μαθητή του σχολείου μας, για τον οποίο είχα καλέσει την αστυνομία για περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν».

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου Μαρία Κρικοπούλου δήλωσε στο star.gr: «Η κατηγορία σε βάρος του εντολέως μου δεν ευσταθεί, πρώτον, διότι ουδέποτε έλαβαν χώρα ασελγείς χειρονομίες από τον εντολέα μου σε βάρος οποιασδήποτε μαθήτριας και δεύτερον η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, προκειμένου να υποστηρίξει τα ανυπόστατα καταγγελλόμενά της, από ένα πείσμα και μόνο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει τον εντολέα μου και θα αποκαταστήσει την αλήθεια».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το